Nechápem ako môže niekto toho zm*da uznávať, či mu dokonca fandiťAtlantik píše:Tam uplne vzadu je Avery jak se odbavuje na Komisarekovi. Proc tenhle demen* porad jeste funguje v NHL? Ostuda...

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
čo nechápeš na tom Getzo? Som fanúšik jazdcov a ten demen* ked už ho tak nazývaš je hokejista jazdcov tiež ,síce trochu kontroverzný, ale skrátka jazdec.Ked sa venuje hokeju je velmi platný hráč,najmä v tejto sezone v prípravákoch sa dobre robehol a spolupráca so Stepanom im fungovalaGetzo5 píše:Nechápem ako môže niekto toho zm*da uznávať, či mu dokonca fandiťAtlantik píše:Tam uplne vzadu je Avery jak se odbavuje na Komisarekovi. Proc tenhle demen* porad jeste funguje v NHL? Ostuda...
Trochu kontroverzný?Dean píše:čo nechápeš na tom Getzo? Som fanúšik jazdcov a ten demen* ked už ho tak nazývaš je hokejista jazdcov tiež ,síce trochu kontroverzný, ale skrátka jazdec.Ked sa venuje hokeju je velmi platný hráč,najmä v tejto sezone v prípravákoch sa dobre robehol a spolupráca so Stepanom im fungovalaLen je škoda,že si teraz takouto naivnou hlúposťou zase zavaril.
Kým sa venuje hokeju dobrý hráč, žial občas príde zatmenie slnka a skrat v lebeni.
Davat Carcilla na uroven tychto dvoch? Silna kavaGetzo5 píše:Kto tu má pre božie zmilovanie rád ešte aj tohomt-svk píše:Podobne by som sa mohla vyjadriť o Cookem. Pritom vy ho máte radi.? Už k tomu chýba len vymaštenec Carcillo a svätá trojica je pohromade... Všetko v našej divízii
Ak si dobre prečítaš ešte raz, uvidíš, že ja som im ho nedal zaroveň. I keď spomenúť si na "bitky" s Gabbym či Bradleym, bobky ktoré mal pred Orrom či simuláciu v zápase PO s nami, sám neviem či som tak učiniť nemal.FLYERS FAN píše:Davat Carcilla na uroven tychto dvoch? Silna kava
No ja myslim, ze s Averym se neda srovnavat vubec nikdo, ani Cooke ani Carcillo, ani nikdo dalsi... Takovehle NEHOKEJOVE svinarny, ktere nevyplyvaji vubec ze hry dela on jednoznacne nejvic, nejradeji jeste za chrbtem rozhodcich. Tohle je jednoznacne na distanc, absolutne nepochopitelne chovani.mt-svk píše:
Podobne by som sa mohla vyjadriť o Cookem. Pritom vy ho máte radi.
Citam o svätej trojiciGetzo5 píše:Ak si dobre prečítaš ešte raz, uvidíš, že ja som im ho nedal zaroveň. I keď spomenúť si na "bitky" s Gabbym či Clarkom, bobky ktoré mal pred Orrom či simuláciu v zápase PO s nami, sám neviem či som tak učiniť nemal.FLYERS FAN píše:Davat Carcilla na uroven tychto dvoch? Silna kavaPravda, on je chudák "len" vydutý...
Spravne, niekto v trojici môže byť nadradený a podradený, podstatný je zbytok opisu. Gaborik bol ako vyplašená ovca, vôbec nič si nezačal, akurát si dovolil dotknúť sa fúzačika a ten vymetená hlavička, poďme ho mlátiť sa...normálka. Bradley nič? Aha, takže vychcanosť...toto a vychcanosťFLYERS FAN píše:Citam o svätej trojiciBitka s Gaborikom? A co? Co cakal Gaborik, ze ked zacne tak Carcillo sa stiahne lebo on je mega hviezda? Bobky s Orrom?
Ziskat 5 minutovu presilovku ked tim horko tazko bojuje o play-off niekto nazve bobkami, niekto vychcanostou. A k simulovaniu sa nevyjadrujem, zbytocne
Len som chcela naznačiť, źe aj keď iní fanúšikovia a hráči dotyćných hráčov neznášajú, o domáćich fanúšikoch a často aj hráćoch to neplatí.Atlantik píše:No ja myslim, ze s Averym se neda srovnavat vubec nikdo, ani Cooke ani Carcillo, ani nikdo dalsi... Takovehle NEHOKEJOVE svinarny, ktere nevyplyvaji vubec ze hry dela on jednoznacne nejvic, nejradeji jeste za chrbtem rozhodcich. Tohle je jednoznacne na distanc, absolutne nepochopitelne chovani.mt-svk píše:
Podobne by som sa mohla vyjadriť o Cookem. Pritom vy ho máte radi.
Velmi rad bych videl, aby mu nekdo v dohledne dobe nalozil podobne jako E.Kane Cookeovi, ale tady je problem v tom, ze Avery se "fair-vymenam nazoru" narozdil od jinych tady jmenovanych vyhyba...
Jinak vazne nechapu smysl tehle argumentace mt-svk... Ted se jedna o Averyho, tak proc vytahovat Cookea nebo Carcilla? Kdyz Cooke sundal Savarda, taky jsem se ho nezastaval a nezlehcoval to vytahovanim jinych provinilcu. Proste priznal jsem, ze selhal a ze si zaslouzi trest. Kdyz prisel trest od Kanea, byl jsem jenom rad.
Presne tak Evička,mt-svk píše:
Len som chcela naznačiť, źe aj keď iní fanúšikovia a hráči dotyćných hráčov neznášajú, o domáćich fanúšikoch a často aj hráćoch to neplatí.