http://hokej.idnes.cz/kotalik-s-gaborik ... 10_nhl_lge
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Rangers dnes zcela zasloužene po dobrom výkone porazili Floridu 4: 1. King opäť čaroval, Gabby dal krásny gol v oslabení a mal aj nahrávku na gol,Prospal 2 goly a Drury 1 gol a 1 asistence.Najmä výkon Druryho ma potešil,zdá sa,že sa začína prebudzať a podávať dobré výkony.Dúfam,že mu to vydrží aj v dalších zápasoch.
čtv 24. pro 2009 14:47
Gabbyho gol bol perfektny.
Dnes Avery proti svojmu bývalému celku - Dallasu zaznamenal 4 body za gól plus tri asistencie a bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu. Určite aj jeho pomocou Rangers vyhrali nad Dallasom 5:2.
Marty Turco na jeho bodový zisk prehlásil : „Rád bych viděl, jak pro nás delikvent odvádí něco podobného minulou sezónu. Nemyslím, že by to bylo možné.“
Smejem sa preto, lebo tento hráč je fakt provokatér a nikdy by som nepovedal, že toto by dosiahol . Asi chcel vyprovokovať hráčov Dallasu
Marty Turco na jeho bodový zisk prehlásil : „Rád bych viděl, jak pro nás delikvent odvádí něco podobného minulou sezónu. Nemyslím, že by to bylo možné.“
Smejem sa preto, lebo tento hráč je fakt provokatér a nikdy by som nepovedal, že toto by dosiahol . Asi chcel vyprovokovať hráčov Dallasu
Jj, to som sem chcel aj hodiť, no je to len v highlighte. Otočka ako Ovechkin a nahrávka ako Thornton. To spravil fakt parádne!Deco2508 píše:treba uznat ze obran Dallasu a Turco boli otrasny v tom zapase a Avery moj oblubeny to hrac hral skvele najma ta nahravka pred branku na 4 gol tusim bola paradna jednoducho parada
Jako dva domaci zapasy a borci s Rangers nedali ani gol. S New Jersey 0-1n a s Ottawou je vychytal dalsi Brodeur
Ottawa byla jasne lepsi, Rangeri to hrali na 0-0, ale minutu pred koncem Senators zasadili domacim primadonam tvrdy direkt. No to jsem se nasmal, Lundqvist tam chytnul silne silenstvi . Jen tak dal hosi!
Ottawa byla jasne lepsi, Rangeri to hrali na 0-0, ale minutu pred koncem Senators zasadili domacim primadonam tvrdy direkt. No to jsem se nasmal, Lundqvist tam chytnul silne silenstvi . Jen tak dal hosi!
pát 15. led 2010 12:11
Asi nie je ťažké spraviť predzápasovú analýzu Rangers. Odstavte Gáboríka a strieľajte nad lapačku...
Two-men´s show.
Two-men´s show.
Asi tak begbeee. Vyjimecne s tebou souhlas. Jako ja fakt nechapu, jak nekdo muze Rangers fandit. To co oni predvadeji, to neni hokej ale grc... A vubec vsechno kolem tohodle tymu... Gaborik mel radsi zustat v Minnesote.begbeee píše:Asi nie je ťažké spraviť predzápasovú analýzu Rangers. Odstavte Gáboríka a strieľajte nad lapačku...
Two-men´s show.
Nebooj po tejto sezone urobia v RANGERS riadne zmeny a pritiahnu ku gabbymu nejakeho elitneho centra aspon dufam a zbavia sa tých dvoch predražených obrancov a vymenuju noveho kapitána lebo ten terajší to je bieda....a verím že buduca sezona bude lepší...ja Rangers fandím len kvoli tomu že tam je gabby...inak som nikdy rangers nemal v láske...vlastne fandím gabbymu a nie rangers hehe som sa vymotal GABBY si naj si šeef fandííme ti všetciAtlantik píše:Asi tak begbeee. Vyjimecne s tebou souhlas. Jako ja fakt nechapu, jak nekdo muze Rangers fandit. To co oni predvadeji, to neni hokej ale grc... A vubec vsechno kolem tohodle tymu... Gaborik mel radsi zustat v Minnesote.begbeee píše:Asi nie je ťažké spraviť predzápasovú analýzu Rangers. Odstavte Gáboríka a strieľajte nad lapačku...
Two-men´s show.
Dnes dali jazdci 8 Tampe.Ešte sa tak bavíš na našich výsledkoch?Atlantik píše:Wooow! Tak Rangers dali goool! Ve 28.minute zapasu v St.Louis nejaky B.Boyle vyrovnal na 1-1 ! Gratulace hosi, ja jsem vedel ze to nekdy zlomite!
Sorry, ale u tohodle tymu se nemuzu pomoct. To uz jsem i Washingtonu fandil v playoffs proti nim...
Zkus nekdy zhodnotit i nejaky prohrany zapas, popripade napsat nejakou kritiku do svych rad. Takovi fanousci co tady jen nakouknou po vyhranych zapasech, to je o nicem. Prijdou tezsi zapasy a opet pohorite na mizernem utoku. Jako zapasy doma s Montrealem a doma s Tampou jsou pro kazdy tym v NHL, ktery chce do playoffs povinna jizda. Uvidime jak se prosadite v tezsich zapasech, ale tak vzdyt ja jsem rikal ze ten strelecky pust se musi nekdy zlomit Tak snad jste si uz opet vystrileli vsechny naboje...
Co to plácáš o povinné jízdě, ty rozumbrado??? Myslím, že včera jsi tu "povinnou jízdu" mohl vidět na vlastní oči . Takovéhle kastování mužstev mám fakt nejradši...Atlantik píše:Zkus nekdy zhodnotit i nejaky prohrany zapas, popripade napsat nejakou kritiku do svych rad. Takovi fanousci co tady jen nakouknou po vyhranych zapasech, to je o nicem. Prijdou tezsi zapasy a opet pohorite na mizernem utoku. Jako zapasy doma s Montrealem a doma s Tampou jsou pro kazdy tym v NHL, ktery chce do playoffs povinna jizda. Uvidime jak se prosadite v tezsich zapasech, ale tak vzdyt ja jsem rikal ze ten strelecky pust se musi nekdy zlomit Tak snad jste si uz opet vystrileli vsechny naboje...
To jsem napsal, aby jsem ho zchladil. Nemam Rangers rad, a konec-koncu i doslo na moje slova, ze jejich utok stoji za h...habs píše:Co to plácáš o povinné jízdě, ty rozumbrado??? Myslím, že včera jsi tu "povinnou jízdu" mohl vidět na vlastní oči . Takovéhle kastování mužstev mám fakt nejradši...Atlantik píše:Zkus nekdy zhodnotit i nejaky prohrany zapas, popripade napsat nejakou kritiku do svych rad. Takovi fanousci co tady jen nakouknou po vyhranych zapasech, to je o nicem. Prijdou tezsi zapasy a opet pohorite na mizernem utoku. Jako zapasy doma s Montrealem a doma s Tampou jsou pro kazdy tym v NHL, ktery chce do playoffs povinna jizda. Uvidime jak se prosadite v tezsich zapasech, ale tak vzdyt ja jsem rikal ze ten strelecky pust se musi nekdy zlomit Tak snad jste si uz opet vystrileli vsechny naboje...
Proti Montrealu nic nemam ani nahodou!
Rangers - Carolina 1-5. Alespon ten gol jste tam dali, takze pohoda, ne? .
Jiinak ted vazne, Rangers je podle mne momentalne asi nejslabsi tym ligy, dnes to z jejich strany opet bylo vsechno mozne, jen ne hokej. Jen tak dale kluci, pekne to zvladate. Boj o playoffs je v plnem proudu .
Jiinak ted vazne, Rangers je podle mne momentalne asi nejslabsi tym ligy, dnes to z jejich strany opet bylo vsechno mozne, jen ne hokej. Jen tak dale kluci, pekne to zvladate. Boj o playoffs je v plnem proudu .
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé