od
Chris » sob 19. zář 2009 15:27
U druhého gólu můžeš obráncům vyčítat tak maximálně to, že nevyhodili Žabku z branky a nešli chytat sami - ta branka padá jasně na vrub gólmana. A u třetího gólu taky nemůže mít Žaba úplně čisté svědomí, ostatně stejně jako u prvního. Tyhle věci se dají chytat. Na Reddena tak můžeš házet vinnu akorát tak za čtvrtý gól, kde to bránění celkem odflákl, jako by si říkal, že to ten útočník stejně nezvládne tečovat do branky. Jinak si ale stojím za tím, že byl v obou dvou zápasech velmi solidní.
Z Rozsívala člověka začíná bolet hlava, sice měl i pár světlejších momentů, ale celkově je to hrůza. Napadá mě, že se mu asi v New Yorku hodně líbí a tak dělá co může, aby snížil pravděpodobnost své výměny. Když bude hrát takhle, tak o něj nebudou mít zájem ani na Long Islandu.
U Sanguinettiho mi přišlo, že se po celý zápas strašně moc soustředil na defenzivu. Rozhodně nepodporoval útok takovými šílenými výpady jako Gilroy, který zřejmě občas zapomíná, že už nehraje útočníka. Nicméně Sangs bránil spolehlivě a směrem dopředu alespoň ukázal, že má dobrou rozehrávku. Dobře zahrál ale i Heikkinen - oba tito hráči v honbě za místem v sestavě podle mě těsně předehnali Del Zotto, zase ale zůstávají za Gilroyem.
Když vezmeme v úvahu, že je téměř jasný první pár Staal-Girardi a že druhý by mohli tvořit Redden a Gilroy (levák a pravák, navíc Redden hraje velmi dobře pozičně, v čemž má naopak Gilroy trochu slabinu a tak by se mohli vhodně doplňovat) a do třetího páru zůstává Rozsíval (pravák), tak zůstává jedno volné místo pro leváka. A právě způsob držení hole by nakonec mohl rozhodnout ve prospěch Heikkinena na úkor Bobbyho. Semjenov je pak hodně blízko k získání postu sedmého beka, který by se možná občas v sestavě točil s Heikkinenem.