Kajo:Keby si to takto napĂsal, tak to beriem.Je to tvoj názor a ja ti ho nebudem vyvracaĹĄ.Ale ty si to napĂsal, trocha ináč.Neviem akoby sa ti páčilo, keby som ti podobnĂ˝m spĂ´sobom pĂsal, o tvojich obľúbenĂ˝ch hráčoch.Ale stalo sa.PoÄŹme daÄľej.Ale Eman to ešte zaklincoval otázkou, ÄŤi si hovorĂm Slovák.MyslĂm, Ĺľe to s tĂ˝m, nemá ÄŤo spoloÄŤnĂ©.Ja mu tieĹľ neradĂm, ktorĂ©mu hráčovi má fandiĹĄ, tak by som ocenil, keby to nehovoril ani on mne.A otázky typu, ÄŤi si hovorĂm Slovák, si nabudĂşce odpustil.kajo píše:nikomu som nic nevnucoval,a ani to nemienim robit.len som napisal,ze sa to s tym Jagrom niekedy prehana,ako keby bol pan Boh,alebo nieco take.viem,ze je super hokejista a uz vela toho dokazal,to mu ani nik nebere.len mne osobne je strasne nesympaticky
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Rangers dnes v noci, porazili Carolinu 4:0.Bol to výborný zápas, v ktorom:
1: Jágr strelil 2 gĂłly a tĂ˝m predstihol Kurriho, na ÄŤele najlepšĂch strelcov NHL, z EurĂłpskych hráčov, v histĂłrii NHL.
2 Marcelko strelil svoj 1 gĂłl v tejto sezĂłne
3 Lundqvist vychytal svoju prvĂş 0 v tejto sezĂłne
1: Jágr strelil 2 gĂłly a tĂ˝m predstihol Kurriho, na ÄŤele najlepšĂch strelcov NHL, z EurĂłpskych hráčov, v histĂłrii NHL.
2 Marcelko strelil svoj 1 gĂłl v tejto sezĂłne
3 Lundqvist vychytal svoju prvĂş 0 v tejto sezĂłne
Henke v dobrĂ˝ch vĂ˝konoch pokraÄŤuje.Vyzerá to Ĺľe sa mu forma uĹľ naozaj vrátila. Dnes dostal iba 1 gĂłl z presilovky sĂşpera, ktorĂ˝ mu strelil Malkin. Jágr sa dokázal bodovo presadiĹĄ, aj v nepriateÄľskom ovzdušà v Pittsburghu a zariadil nám 2 body.Strelil 1 gĂłl a mal aj asistenciu, na vĂĹĄaznom gĂłle Straku.Alex píše:Super Henke,gratulujem.Konecne sa dostava do formy.Len nech v tom pokracuje.Skoda,ze chyta v Rangers.Vedel by som si predstavit dvojicu LIV-LUNDQUIST aj v Hockey Towne
Henke dnes v noci, zase podal supr vĂ˝kon.Vychytal strelcov Ottawy a v spolupráci s Jágrom a spol ,zvĂĹĄazili na Äľade Ottawy 3:1.Henke s Emerym boli zaslúžene vyhlásenĂ˝ za 1a 2 hviezdu zápasu.
Potešilo ma aj, Ĺľe Jarda zase zaznamenal 2 body a opäť sa o nieÄŤo vzdialil Mariánovi, na ÄŤele kanadskĂ©ho bodovania.GĂłl si pripĂsal aj Shanahan, takĹľe pokraÄŤuje v súťaĹľi s Mariánom, o korunu kráľa strelcov, tejto sezĂłny.
Potešilo ma aj, Ĺľe Jarda zase zaznamenal 2 body a opäť sa o nieÄŤo vzdialil Mariánovi, na ÄŤele kanadskĂ©ho bodovania.GĂłl si pripĂsal aj Shanahan, takĹľe pokraÄŤuje v súťaĹľi s Mariánom, o korunu kráľa strelcov, tejto sezĂłny.
Rangers dokázali vyhraĹĄ 3:1, aj na Äľade Philadelphie.Weekes opäť podal skvelĂ˝ vĂ˝kon a vychytal daľšiu vĂ˝hru NYR.Rangers tak zĂskali 2 body uĹľ v štvrtom zápase po sebe. Potešilo ma, Ĺľe sa zobudil Immonen, strelil gĂłl a pripĂsal si aj 1 asistenciu.VerĂm, Ĺľe mu to psychicky pomĂ´Ĺľe a spolu s Shanahanom, vytvoria veÄľmi nebezpeÄŤnĂş dvojicu ĂştoÄŤnĂkov.Práve takĂ©hoto hráča, Shany pri sebe potrebuje.
Ortmayer sa uzdravil a Rangers ho poslali na rozohratie na farmu, do Hartfordu.Som zvedavĂ˝ koho Ortmayer pripravĂ o miesto v základnej zostave.BuÄŹ to bude Hossa, alebo PrĂşcha.Ale tipujem skĂ´r ,Ĺľe o miesto prĂde Marcel.
Ortmayer sa uzdravil a Rangers ho poslali na rozohratie na farmu, do Hartfordu.Som zvedavĂ˝ koho Ortmayer pripravĂ o miesto v základnej zostave.BuÄŹ to bude Hossa, alebo PrĂşcha.Ale tipujem skĂ´r ,Ĺľe o miesto prĂde Marcel.
Rangers dokázali vyhraĹĄ aj v Dallase.Je to ich 5 vĂ˝hra po sebe.Skvelo zachytal opäť Lundqvist,RachĂşnek sa koneÄŤne zobudil a strelil 2 gĂłly 1 z presilovky a 1 pri oslabenĂ.No a vyzerá to ,Ĺľe Immonenovi sa tieĹľ zaÄŤalo dariĹĄ ,dnes zaznamenal 2 asistencie.Jágr sĂce nebodoval ,ale hlavnĂ© je, Ĺľe sa zaÄŤali presadzovaĹĄ gĂłlovo aj inĂ© Ăştoky, okrem 1.To sme potrebovali.
HlavnÄ›,Ĺľe se daĹ™ilo brankáři Lundqvistovi ,takĹľe oba brankáři Rangers chytajĂ ve vynikajĂcĂ formÄ› a muĹľstvo velmi podrĹľĂ.Matt Cullen dal dva goli a na kĹ™Ădle se mu dařà daleko lĂ©pe neĹľ kdyĹľ hrál centra!No a RachĹŻnek s dÄ›ma trefama je dneska borec na konec.
Rangers se vážnÄ› zaÄŤĂná daĹ™it, jen se nÄ›jak ztrácĂ PrĹŻcha ( moĹľná je to pĹ™Ăchodem Shanahana... ), ale ÄŤetl jsem o nÄ›jakĂ© vĂ˝mÄ›nÄ› PrĹŻchy za Shoana Doana... to by bylo urÄŤitÄ› skvÄ›lĂ©, protoĹľe Rangers by dostali kvalitnĂho, zkušenĂ©ho hráče, kterĂ˝ by jim mohl tuto sezĂłnu pomoci v play-off. A Petr by se mohl ve slabšĂm Phoenixu rozjet a je i o dost mladšà neĹľ Doan, takĹľe by Phoenix mohl zĂskat na přÚtĂ roky kvalitnĂ pravĂ© kĹ™Ădlo... tak doufám, Ĺľe z toho nesejde i kdyĹľ se bojĂm Ĺľe ano
hmm tak jazdci prekvapili (milosa 76 urcite prijemne mna uz pomenej, kedze sa jedna o konf. supera medvedov
5:2 nad Dallasom a na ich lade, fajn robotka; ked som sa dozvedel, ze Rangers supli 5, hned som spekuloval aku bodovu urodu predviedol Jagr, no nie kazdy den je nedela
zadak Rachunek ho viac ako slusne nahradil
5:2 nad Dallasom a na ich lade, fajn robotka; ked som sa dozvedel, ze Rangers supli 5, hned som spekuloval aku bodovu urodu predviedol Jagr, no nie kazdy den je nedela
zadak Rachunek ho viac ako slusne nahradil
cepi píše:hmm tak jazdci prekvapili (milosa 76 urcite prijemne
cepi:To máš pravdu Ĺľe ma jazdci prĂjemne prekvapili.Som rád, Ĺľe sa jazdcom darĂ ,obaja gĂłlmani chytajĂş skvelo,RachĂşnkovi tie 2 gĂłly urÄŤite zvdvinnĂş sebavedomie a verĂm,Ĺľe zaÄŤne strieÄľaĹĄ gĂłly.A tieĹľ ma potešilo,Ĺľe sa zaÄŤalo dariĹĄ Immonenovi.je to jeden z mojich najobľúbenejšĂch hokejistov a tak ma tie jeho vĂ˝kony tešia.Len tak daÄľej chlapci.
Mne nevadĂ, Ĺľe Jágr nebodoval.HlavnĂ© je, aby sa darilo tĂ˝mu.Boli sme aĹľ moc závislĂ˝ na vĂ˝konoch Jágra.Takto je to lepšie, keÄŹ sa zaÄŤĂnajĂş strelecky zobĂşdzaĹĄ ,aj daľšà hráči.To povolanie Immonena z farmy, bol supr krok, od Reeneyho.Vyzerá to, Ĺľe si s Shanahanom vĂ˝borne rozumie a mohli by vytvoriĹĄ daľšà údernĂ˝ Ăştok, spolu s Cullenom.Alebo moĹľno, by k nim mohli daĹĄ PrĂşchu, moĹľno by ho to zobudilo.Lecavalier-number4 píše:škoda Ĺľe Jágr nebodoval, radÄ›ji aĹĄ to vyhraje on neĹľ Hossa. Nejlepšà by ale bylo kdyby to vyhrál Lecavalier a nebo St.Luois.
´kajo píše:ale nakoniec to nevyhra ani Jagr ci Hossa,ak bude celu sezonu v poriadku,tak si myslim,ze to bude urcite Sidney
a aby som nebol OT,Rangers v poslednej dobe sliapu,hlavne to vitazstvo v Dallase ma dost prekvapilo
Ja si tieĹľ myslĂm, Ĺľe kanadskĂ© bodovanie, vyhrá Crosby.Ak to uĹľ nebude Jágr, tak nech je to on.Jeho mám radšej, ako OveÄŤkina.KeÄŹ sa kanadskĂ˝m tĂ˝mom, nedarĂ vyhraĹĄ Stanley Cup, nech sa aspoĹ
PodÄľa mĹBigPete píše:Rangers se vážnÄ› zaÄŤĂná daĹ™it, jen se nÄ›jak ztrácĂ PrĹŻcha ( moĹľná je to pĹ™Ăchodem Shanahana... ), ale ÄŤetl jsem o nÄ›jakĂ© vĂ˝mÄ›nÄ› PrĹŻchy za Shoana Doana... to by bylo urÄŤitÄ› skvÄ›lĂ©, protoĹľe Rangers by dostali kvalitnĂho, zkušenĂ©ho hráče, kterĂ˝ by jim mohl tuto sezĂłnu pomoci v play-off. A Petr by se mohl ve slabšĂm Phoenixu rozjet a je i o dost mladšà neĹľ Doan, takĹľe by Phoenix mohl zĂskat na přÚtĂ roky kvalitnĂ pravĂ© kĹ™Ădlo... tak doufám, Ĺľe z toho nesejde i kdyĹľ se bojĂm Ĺľe ano
Mne sa tieĹľ zdá, trochu namyslenĂ˝.UvidĂme, ÄŤo z neho vyrastie.Ale ÄŤo mala znamenaĹĄ, tá narážka na Jágra?To by si nebol ty Kajo, keby si si trochu do "nášho"Jardu, trochu nerĂ˝pol však?kajo píše:presne tak Milos,aj ja mam radsej Crosbyho ako Ovcu len neviem,co si mam mysliet o Malkinovi,sice ako hrac je dobry,len sa mi zda trochu nesympaticky,podobne ako Jagr ale mozno sa to casom zmeni
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé