nexapu proc..
dokonce celoplosny?
kajo pro mne neni kompetenty, od tebe hochu nic nerespektuju
nic sem neudelal a mam permaban?
kajo si zaslouzi celoplossny fire..
// permu nemas, mas len chat ban, do topicov môzete prispievat bez problemov, samozrejme mimo tej hatlantaciny; btw modi maju v ramci tychto veci, rovnake pravomoci, kompetencie, ako admini; c.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Chyby fora
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
prepacte chalani, to cistenie chatu, ktore sa tu rano spominalo potrva dlhsie ako sa pôvodne planovalo, 2 virusy m+m nam to v tom chate v poslednom obdobi dost zavirili, system haproval, takze to cistenie chatu potrva do 27.4.2013; za pochopenie dakujeme
v podstate sme brali do uvahy aj vyjadrenie martina83, ktory sa pred istym casom vyjadril, ze v ramci akeho si protestu, sa tu neukaze do konca zakl.casti
sme ako Vilo Modreho z neba, plnime zelania nasich userov
v podstate sme brali do uvahy aj vyjadrenie martina83, ktory sa pred istym casom vyjadril, ze v ramci akeho si protestu, sa tu neukaze do konca zakl.casti
sme ako Vilo Modreho z neba, plnime zelania nasich userov
jakub ty by jsi zasloužil na budku Ale jinak k afere: Trest já přijímám a respektuju, nic jiného taky mě ani nezbývá...A je adektvátní vzhledem k trapnosti a oplzlosti dané konverzace. Je to tvrdy trest, ale pořádek musí být. Cepi se vydal na cestu Brendana Shanahana, nulová tolerance a tvrdé tresty. A my se musíme přizpůsobit, jinak tu pro nás nebude místo. Zdravím všechny na chatu včetně admins a mods. Necitím vůči nim žádnou zášt. Mám ted zbytek základní čáasti na to abych se zamyslel jak se správně chovat na mchatu
Ale zas chat nie je pupok sveta.martin83 píše:A ty jsi kdo ze tu vynasis soudy a pritom jsi v chatu ani nepromluvil, tvoje odbornost je neznámá a v NHL se pohybujes asi jako ja v španělské fotbalové lize...
Keď nič iné existujú aj topicy a takto rýpať do spoluzakladateľa stránky
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé