nieco sme s tym robili uz vcera, ale ocividne nepomohlo...dnes pokracujeme.Azizek píše:Redy se pořád nemůže dostat na forum a ktl web, Rono a dejf nejspíš taky ne. Máte v plánu s tím dělat i něco jiného než cepiho průpovídky ve stylu "Fanoušci Flyers mají dnes zakázaný přístup"?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Chyby fora
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
The Rev píše:"Fanoušci Flyers mají dnes zakázaný přístup"
cepi
a je, ti mi nalozia
vcera som to bral ako vtip, ked som odkazal Ronovi, ze fanusikovia Flyers, maju pocas zapasu PHI-BOS zakaz vstupu na forum, ale to som si nemyslel, ze sa to bude vztahovat este aj den po zapase tak teraz trosku serizonejsie
vieme o tom, ze napr. dejf, Rono, kisin, Redy atd. sa sem este nevedia z :ja_neviem: pricin dostat....arek uz komunikoval s techn.podporou webhostingu, ale nenatrafil na prave najkompetentnejsiu osobu takze sa obratil na podporu for phpbb a cakame na ich vyjadrenie.....hadam sa to cim skôr znormalizuje a nedockavi uzivatelia sa sem coskoro dokotulaju touto cestou im odkazujeme, ze sme na nich nezabudli, myslime na nich a tesime sa na ich opätovny navrat plati aj pre fanusikov Flyers
Náhodně teď o půlnoci. A to jsem se dnes zkoušel připojit na počítačích ve škole v kanclu, v kavárně, v knihovně i u sousedů na koleji. A nic. Už jsem myslel, že jste zablokovali celej Liberec.arek píše:otazka pre navratilcov? Naskocilo vam to len nahodne, alebo ste nieco urobili?
Máš ban na chat. Zaslúžene. Niekedy si treba uvedomiť, že na internete nei si v totálnej anonymite. Tak ako by si nikdy človeku len tak "zo srandy" nepvoedal, že je bu*erant, tak to nerob ani na internete. A ak to aj v bežnom živote robíš, tak to potom veľmi ľutujem ľudí, s ktorými prichádzaš do kontaktu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé