za ten cas si clovek zvykne na vsetko, aj na to, ze sa v ociach ostatnych, resp. casti userov stane svojim spôsobom "nenavidenym" v zmysle adminovania - ""sefovania "" ....z pozicie akejsi moci najvyssej si tu BANmi a pod. zalezitostami zvysujeme svoje ego a popritom nam hokejforum vynasa tak mastne €, ze si s tymto vystacime na luxusne zivobitie.....niekedy sa tu clovek ozaj pozastavi nad takymi vecami, no, tazko chapajucimi....prosime vas len o jedno.....
Prosíme užívateľov fóra, aby sa správali slušne, nepoužívali vulgarizmy a aby boli tolerantní k názorom iných užívateľov. Ak chcete niekoho kritizovať, robte to konštruktívne, nie bezobsažne. Užívatelia majú zakázane písať príspevky, ktoré smerujú, vyjadrujú alebo podporujú neznášanlivosť, rasovú, náboženskú alebo inú diskrimináciu, hanobia jazyk, vieru, náboženstvo, politické či iné zmýšlanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine.
Sú zakázané akékoľvek prejavy zo strany užívateľov fóra, ktoré by inklinovali/podporovali/vyjadrovali akúkoľvek formu diskriminácie, neznášanlivosti, nenávisti a netolerantnosti a boli v rozpore s ľudskými právami/v rozpore s dobrými mravmi. Administrátor si vyhradzuje právo meniť či mazať časti príspevkov ako aj celé príspevky v prípade, že tieto pravidlá budú porušené. (
http://hokejforum.com/rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;)
ak to este niekto nepochopil, bohuzial, to je len a len jeho problem, ale ja osobne som na vulgarizmy dost alergicky....niekto robi rozdiely medzi topicom, chatom, ale ja osobne nevidim absolutne ziaden zmysel a vyznam, hresit, nadavat pri pisani, resp. chatovani.....preto ta cenzura, ktora niekomu pripadala, smiesna, trapna...berieme, niektore veci boli mozno az precenzurovane, ale to by bolo najmenej vratit ich spät do obehu, ako vymyslat tzv. odcenzurovanie.....kazdemu niekedy nieco ujde, uleti, ja nie som vynimkou, nebudem sa tu hrat na neviniatko, ved som v podstate user ako kazdy iny, no musim si davat v istom zmysle bacha na jazyk, ak uz, snazim sa to uhrat inym spôsobom, takym petrikovskym - pojebabrala, pikacoviny, skratkami alebo s * a pod., ale aky zmysel ma pustat do obehu tie najoplzlejsie slova, ktore môzu odradit mnohych userov, obzvlast tych cerstvejsie prichodivsich.....diskusie na inych webovych strankach ma odradili prispievat prave kvôli vulgarnym prispevkom, resp. jedincom, takze pokial budeme mat na starosti hokejforum my (admini-modi), taketo a pod. zalezitosti tu tolerovane v ziadnom pripade nebudu a kto sa s tym nebude vediet zmierit, jeho smola, nikoho nenutime byt na nasich strankach....ak sa bude citit v tomto smere niekto ukrivdeny, paci sa, môze si vyhladat svojmu slovniku blizku stranku, forum....
:klobuk_dole: