Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Chyby fora
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
čtv 06. led 2011 15:03
Keď už som zahlasoval a v ankete by sa mal zobraziť výsledok, tak je to rozpadnuté... GOOGLE CHROME
čtv 06. led 2011 20:00
Je to OK. Ďakujem.
stř 26. led 2011 18:32
V profile mám niečo ako "Uroven upozornenia [1]".
Čo to znamená?
Čo to znamená?
Užívateľovi bolo udelené následovné varovaniebegbeee píše:V profile mám niečo ako "Uroven upozornenia [1]".
Čo to znamená?
10. marec 2009; arek: » Zdravim,
upozornujem ta, ze mas prilis velky podpis. Treba si precitat pravidla a zmensit ho. Dakujem.
-->
"Maximálna povolená šírka vášho podpisu je 600px a maximálna povelená výška je 150px.
Ak máte podpis z dvoch alebo viacerých obrázkov, platí to pre oba/všetky dokopy! To isté platí aj pre kombináciu obrázku/ov s textom."
z toho dôvodu to upozornenie, takze v tomto pripade sa nejedna o chybu fora
ale môzes zostat begbeee v klude (az po 3 upozorneniach sa preventivne BANuje samozrejme, v tvojom pripade sa nejedna o nejaky velky preslap, ide len o to upozornenie; no na margo toho by som opät rad apeloval na tie podpisy, aby si ich dali do poriadku aj ostatni useri, teda ti, ktorych sa to tyka.....
arek píše:TT1905 píše:TO bys měl i ty cepiku s tou tvojí výškou 158px. :frajer2:
Hlavně že když tu dřív bylo maximum výška 100px. a já tady začal s bannery 350x120, tak jsem s tím měl problémycepi píše:lol narazal som TT na extremy urcite nebudeme dzubat userov, ktori maju o nejaky ten minipx navyse Getzo pochopil :frajer2:
Sorry hoši, ale slíbili jste nápravu, ale já stále vidím:
A tak dále...
Kód: Vybrat vše
Má děkování: 65 krát
Zobrazit/skrýt seznam
Mají děkování: 41 krát
Zobrazit/skrýt seznam
pro tuhle správu autora Azizek dostal děkování - 2 Joe S.(05 srp 2011 23:43), švolco(06 srp 2011 01:42)
Chcem sa spýtať, dokedy bude tu na fóre akceptovaný trolling niektorých userov.
Postupne to v prítomnosti danej osoby odrádza iných užívateľov byť na fóre, podľa mňa je to dosť závažné na to, aby sa to už riešilo
názorné ukážky z chatu:
alebo
Postupne to v prítomnosti danej osoby odrádza iných užívateľov byť na fóre, podľa mňa je to dosť závažné na to, aby sa to už riešilo
názorné ukážky z chatu:
@ ThrashersFan « Uto Sep 27, 2011 5:05 pm » aha. Je tu Martin
@ ThrashersFan « Uto Sep 27, 2011 5:05 pm » tak idem
@ The Rev « Uto Sep 27, 2011 5:19 pm » :doh:
@ The Rev « Uto Sep 27, 2011 5:19 pm » still the same
@ The Rev « Uto Sep 27, 2011 5:19 pm » :ahoj:
upozornime ho na to, ale nejako by som to odchodom userov z fora nedramatizoval
a este nieco, ak napr. 2 nemenovani useri prostr. chatu komunikuju medzi sebou, pricom uzka skupina userov ich nemusi a radsej odide, paci sa, ak dotycni useri komunikuju medzi sebou pricom neporusuju ziadne pravdila fora, maju rovnake pravo ako ten zvysok....chat je pre vsetkych, nie pre nejaku vyvolenu skupinu userov :frajer2:
a este nieco, ak napr. 2 nemenovani useri prostr. chatu komunikuju medzi sebou, pricom uzka skupina userov ich nemusi a radsej odide, paci sa, ak dotycni useri komunikuju medzi sebou pricom neporusuju ziadne pravdila fora, maju rovnake pravo ako ten zvysok....chat je pre vsetkych, nie pre nejaku vyvolenu skupinu userov :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé