tha ked mi aspon B vijde budem spokojny
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... e373cb3057
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... e373cb3057
Diskuze o všem možném i nemožném.
klasika, odpocitali kurz a bolo z toho 5 kilko..skoda, urcite by som vyckal na odohratie tychto zapasov, citil som v kostiach remizky nic to no, lespi vrabec v hrsti akocepi píše:jedine tieto 2 "x_ove" zapasy v Skotskej lige odlozili
djurgardenom som si bol isty a zvolenu som v kutiku duse veril, kedze som vlastne polovicny zvolencanDerryl píše:Ze kde sa na teba hrabe Open Gratulacia Joeiku Zvlast pri tom prvom a stvrtom tipe
ta ked dobre ratam tak nejakych 53 000 si vyhral tak to ti gratulujemJoe S. píše:vcera po skuske sme potrebovali daco prefotit a nenasli sme na terase v KE nic, kde kopiruju a bola nam zima, tak sme sa isli zohriat do stavkovej a tak som dal tieto zapasy na dnesny den:
Kosice-Zvolen 2 3,5 3-4
Banska Bystrica-Trencin 1 2,00 4-0
Lipt. Mikulas-Skalica 1 1,9 6-1
Djurgarden-Sodertalje X 4,20 3-3pp
Litvinov-Znojmo 1 1,55 3-0
Duisburg-Nurnberg 2 1,75 0-2
Frolunda-Timra 1 1,75 2-1
Dal som to za 20, co na to poviete? :biglol:
tak tak, vyhra bola 5 303 SK a ked som si po to bol dnes, tak tetla v nike bola vystrasena, ci ma vobec tolko penazikajo píše:jednu nulu uberT.Kopecky píše:ked dobre ratam tak nejakych 53 000 si vyhral tak to ti gratulujem
akoze na takyto tiket bolo aj 20 korun velakajo píše:Mna by to nasralo.Myslim teda to,ze som to dal len za 20.Keby aspon 100...mna ale taketo veci netrapia.Ak mam tipovat,tak radsej menej tiketov za vacsi vklad (menej zapasov,"istejsie zapasy")Tak to teda aj robim
no ty aj tak take neiste zapasy nedavas, aspon co zverejnujes svoje tiketyT.Kopecky píše: a ked budes daco tipovat nabuduce hod sem prosimta tvoje tipy skor nez zacnu hrat
no a najma ten pocit z vyhry, vsak som vyhral prvykrat od aprila 2007, neratam ci mi minúle vratil teta v nike 5-nasobok vkladu, ked mi len jeden match usiel pri vysokom celkovom kurzekajo píše:Kazdopadne ti gratulujem k peknemu vyhernemu kurzu a samozrejme aj peniaze potesia