tomi prvi sice niesme ale sme 3 a to je pekne miesto
1. Ostravští Chachari - 53 b
2. FireBirds - 49 b
3. Ice Cats - 46b
4. Spiders - 45 b
5. Strong Crocodiles - 43 b
6.-7. Evil Insiders - 40 b
6.-7. Mighty Bulls - 40 b
8. Prievidza turtles - 36 b
9. Blue Angels - 31 b
a tesi amz e sa tu konecne niekto zoval lebo uz ma nebavilo si pisat sam sebe-D a tesi ma trvoja forma hlavne ked si nepotiahol jeden den a pritom si z nas naj:-) lent ak dalej
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
pani je mozne ze sa mi niak nezaeditoval prispevok na dnesne kolo?
pretoze nikde som sa nenasiel ale tipoval som vcera na viac dni a je len mala moznost ze som zabudol natipovat na dnesok ... a mam tam n a ani medzi prispevkami som nenasiel tak teraz neviem ci som debil...alebo hej
pretoze nikde som sa nenasiel ale tipoval som vcera na viac dni a je len mala moznost ze som zabudol natipovat na dnesok ... a mam tam n a ani medzi prispevkami som nenasiel tak teraz neviem ci som debil...alebo hej
tak to neviem ani ja zisti si to ci si debil http://www.psychotest.sk :_D
tomi sa mi zda ze sa to tu casto stava vid upozornenie
tak debil asi nie si
tak debil asi nie si
podme cicinky ideme
znova sme sa dotiahli na OC na 2 bodiky dufam, ze to tentokrat nespackame ako minule a ze pri velkom pocte zapasov zhrabneme co najviac bodikov
specialna pochvala pre medika ked si sa minule tak urazil, ze som pisal, ze fandim S, ked sa mu tak darilo, tak teraz spominam specialne teba , len minule sa potom akosi prestalo S darit ... ale ty na povery neveris, ze
znova sme sa dotiahli na OC na 2 bodiky dufam, ze to tentokrat nespackame ako minule a ze pri velkom pocte zapasov zhrabneme co najviac bodikov
specialna pochvala pre medika ked si sa minule tak urazil, ze som pisal, ze fandim S, ked sa mu tak darilo, tak teraz spominam specialne teba , len minule sa potom akosi prestalo S darit ... ale ty na povery neveris, ze
tak tak medik, k tomu sa mi nikdy neuchylime, dat same X-ky, to by musela byt ina nahoda, aby si dal same X-ky, ze a kolkoze X-iek to dnes musim dat, tusim sa hra 7 zapasov, ze
do rana celkom slusne, raz a znova sme natipovali dobre a zapasy zle vysli tych OC nie a nie obehnut a navyse uz aj MB su tesne za nami, pocujem tu nejake fucanie ale verim, ze nas to aspon namotivuje pridat
do rana celkom slusne, raz a znova sme natipovali dobre a zapasy zle vysli tych OC nie a nie obehnut a navyse uz aj MB su tesne za nami, pocujem tu nejake fucanie ale verim, ze nas to aspon namotivuje pridat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé