Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
POTOMmedik911 píše:ja na to odpovedam big NIE netreba nam hviezdit ale len podavat normalne vykony staci nam 3 meisto
ta zmena sa mi paci medikmedik911 píše:hej cicky dneska mame 11 zapasov ci kolko tak to nesmieme dosrat ale dostat sa na 1miesto!! AK SA nam to nepodari tak to budeOK pkial nepadneme nizsie ! tak sa sanzte aby sme boli prvi ktory vyhraju 3 krat za sebou!!!!!!!![]()
![]()
![]()
hrajte obranne a zaroven utocne
no moja gramatika to je zas ina kava tu nechajme radsej bokomJoe S. píše:ak ste silni, ako tvoja gramatika, tak dnes budu mat IC komfortny naskokx-men píše:no ale teraz su pred vami silny krokodili a mi sa len tak lahko predbehnut nedametakze vam budeme zneprijemnovat cestu k 1 miestu :frajer2:
![]()
![]()
vsak sa nerozculuk medik pohoda klidek tabacek to sa stava aj ja som tuto noc ziskal len 3b takze nic si stoho nerobmedik911 píše:a ja sa nato mozem visrat sakra dam 1 budu 2 dam 2 budu xka dam x bude 1 boha tak tos a mozem visrat na tu NHL to radsej budem tipovat dajaky Africky hokej sakra
ale zas to uz nemusis prehanatmedik911 píše:pivo som si dal hned ako som sa do*ebal zo skolya to ze sa stava uz asi5 dni zaradom umna
ale fajen bolo pivko
idem aj zitra asik