Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ved jasne to bol moj len nazor to je vedlasie aky mate v podpise obrazok len nech sa dari teamu to je hlavnemedik911 píše:akoze mne je to 100na 20 aky obrazok mam v podpise ale aj tak dakujem tomu kto si dal tu namahu pekne su no chlapci teraz musime zabrat neviem ci som natipoval neche sa mi uz pozerat tak to necham na nahdou GOGO
vychadzal som z toho, ze maximalna velkost podpisu by mala byt 600x150, takze som to dal napolovicu 300x75 :frajer2: aby sa tam este zmestili aj ine bannerycepi píše:mne sa vynovene logo paci, ak by bolo o nieco väcsie, co sa tyka klasickej banner velkosti (350x120) tak pohodka.. :frajer2: tak uspesne tipovanie aj v Novom roku ciiciny
a ved to maju jedno aku velkost maju ved aj mi mame nase bannery asi takou velkostou ako oni maju nam to marek takuto velkost dal a je to v pohodecepi píše:my, resp. ja mam klasiku 350x120 a zmestia sa mi v jednom riadku oba banneriky :frajer2: ale ty si kapo, ty rohodujes o svojich cici banneroch
Taaak cicinky, mam pre Vas to spominane prekvapko Snad ste si nemysleli, ze nim boli banneriky Nestihol som to ako vianocne prekvapko, tak to teda bude novorocne
A tu mate to PREKVAPKO
A tu mate to PREKVAPKO
uz som Ti tam supol aj 1 prispevok do diskusie historia pamäta, kto bol prvyWildCelt píše:PREKVAPKO
krasa wild pekne fakt zasluzis si odmenu tie najlepsie Whiskas ale kupi si ich sam;)
fatk pekne a hlavne to z ekto ako tipoval bravisimo pan GM WIldcelt som rad ze som svmai mohol podpisat zmluvu ...
a este je aj pekne ze tam je napisane o vsetkych tiperoch IC proste velmi pekne:-) take prekvapkania mozes robit kazdy den
a este k hymne : SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER rozbijame sa :biglol: fakt pecka:-D
fatk pekne a hlavne to z ekto ako tipoval bravisimo pan GM WIldcelt som rad ze som svmai mohol podpisat zmluvu ...
a este je aj pekne ze tam je napisane o vsetkych tiperoch IC proste velmi pekne:-) take prekvapkania mozes robit kazdy den
a este k hymne : SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER rozbijame sa :biglol: fakt pecka:-D
ale porastu a cielom prejdu ako prve a vy budete vidiet iba nase ri*e chap to ako tu hecovacku co si tu naznacilmarek85 píše:Cicinka ,cicinka na to ake ste malicke mate velke reci ....WildCelt píše:tak ked koncite, mohli by ste 4. kolo vyhrat alebo najhorsie skoncit druhi, ale to iba v tom pripade, ze IC bude prve
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé