Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Wild je skvely musim ho aj ja pochvalit, co ten vystrajal tuto noc, to je priam neskutocnejanik píše:wild vyzera ze si sa ujal vodcovskej taktovky a diktujes tempo pre celu KTL lebo tvoje posledne vykony fakt stoja za to.
Je obdivuhodne z 3 tipermi si takto viest aj bez svojej ikony Kuka.
Takze na 3. kolo nas definitivne opusta kuko Nech mu je trava lahka
Kedze jednou z pricin nasho padu v 2. kole z 1. pozicie na 7. bola aj absencia stvrteho tipera, rozhodol som sa urychlit cakanie na kukov navrat a i napriek skvelemu startu 3. kola v trojici, prichadza k nam stvrty tiper V nasom time, ako sam povedal, legendarnom uz posobil a dlho nebudem napinat, je to tomi993
Tak nech sa Ti dari Tomi, a aj celemu timu
Kedze jednou z pricin nasho padu v 2. kole z 1. pozicie na 7. bola aj absencia stvrteho tipera, rozhodol som sa urychlit cakanie na kukov navrat a i napriek skvelemu startu 3. kola v trojici, prichadza k nam stvrty tiper V nasom time, ako sam povedal, legendarnom uz posobil a dlho nebudem napinat, je to tomi993
Tak nech sa Ti dari Tomi, a aj celemu timu
tak niektorych mozno nepotesim inych mozno ano ale som s5 celkovo ako aj telesne dusevna tak aj pocitacovsko proste mam PC mam net som funkcny na 100% tak dufam ze tim budem podavat aj lepsie vykony inac mohli by ste tu daco ja pisat bo nemam co cist no tka dotoho chalani dneska musi padnut to 1miesto konecne a
tak vitaj spät luudo a roztoc to tu ako za starych casov, vies, y,i a tak ale nie, organizuj to tu, uvidis, ze sa ostatni chytia ozaj ako, darecky uz ponakupovane, prezrad nieco z Bezovskej pred vianocnej kuchyne jo, inac vlcko (BigChief)sa Ta uz nevedel dockat :frajer2:
medik911 píše:a
Vyborne
Posledny tyzden 3. kola sme zacali super i napriek tomu, ze Seabrook nenatipoval v trojici sme to zvladli Ale NHL ma tento tyzden dost nabity program, takze to bude este tazke, takze vsetci ideme na 100% Verim, ze si to zasluzime v tomto kole vyhrat Ale treba makat a brat to vazne, tu je priklad ako ja strasne chcem a beriem to vazne
to som robil okolo piatej pri rannom troneni
A pre konkurenciu mam len jedine , nerobte si zalusk na ziadnu cicinku kedze vsetkym konci zmluva, mam v plane so vsetkymi uzavriet nove zmluvy, samozrejme ak budu chciet :frajer2:
GO ICE CATS GO
Posledny tyzden 3. kola sme zacali super i napriek tomu, ze Seabrook nenatipoval v trojici sme to zvladli Ale NHL ma tento tyzden dost nabity program, takze to bude este tazke, takze vsetci ideme na 100% Verim, ze si to zasluzime v tomto kole vyhrat Ale treba makat a brat to vazne, tu je priklad ako ja strasne chcem a beriem to vazne
to som robil okolo piatej pri rannom troneni
A pre konkurenciu mam len jedine , nerobte si zalusk na ziadnu cicinku kedze vsetkym konci zmluva, mam v plane so vsetkymi uzavriet nove zmluvy, samozrejme ak budu chciet :frajer2:
GO ICE CATS GO
hm super vykon vcera som povedal tomimu ze nam vijde velmi tento den a aj visiel spravili sme si vacsi naskorok super cicinky ideme do toho pobime sa o to prve miesto ked na nas co dufam budu dychat EI alebo niekto iny uz tro musime dotiahnut kua do vitazneho konca !!!
Wild super zei si to tak zapisujes a kto nebdue chciet predlzit zmluvu???
edit: wild myslel som si ze uz nikto nepise horsie ako ja ale uz som toho cloveka nasiel
Wild super zei si to tak zapisujes a kto nebdue chciet predlzit zmluvu???
edit: wild myslel som si ze uz nikto nepise horsie ako ja ale uz som toho cloveka nasiel
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé