Ale to my predsa vieme janik Ci sa vrati spat k funkcii GM zalezi len na nom. Vec sa ma tak, ze teraz by na to nemal tolko casu a preto nechcel byt GM, ani nevravel, ze by sa potom do funkcie chcel vratit. Len ja som napisal, ze ak by chcel, bez problemov mu funkciu prenechamjanik píše:len jeden maly technicky detail, ak sa seabrook bude chciet vratit do funkcie GM bude musiet pockat do polky sezony, teda pokial si presne pamatam dlzku posobenia ktore sa schvalilo a je povinne.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
jasne ved ja som to pochopil to len pre istotu a aby sme si pripomenuli pravidlaWildCelt píše:Ale to my predsa vieme janik Ci sa vrati spat k funkcii GM zalezi len na nom. Vec sa ma tak, ze teraz by na to nemal tolko casu a preto nechcel byt GM, ani nevravel, ze by sa potom do funkcie chcel vratit. Len ja som napisal, ze ak by chcel, bez problemov mu funkciu prenechamjanik píše:len jeden maly technicky detail, ak sa seabrook bude chciet vratit do funkcie GM bude musiet pockat do polky sezony, teda pokial si presne pamatam dlzku posobenia ktore sa schvalilo a je povinne.
kedy sa hlasovalo ou man mas u mna podporu Wild. Seabrook bol si dobry GM RESPECTWildCelt píše: Bol som zvoleny demokraticky, nik nebol proti
Medik mas dobru funkciu nieze budu hned vsetky tehotne lebo budes povzbudzovat samWildCelt píše:medik, kedze ma skusenosti s vedenim fanklubu jedneho nemenovaneho timu bude novym sefom nasich roztlieskavaciek :63:
WildCelt píše:A kuko bude zastavat zrejme najdolezitejsiu funkciu kustoda timu. Kedze planujeme casto vyhravat a triumfy poriadne oslavovat, nikoho lepsieho pre zasobovanie barelmi chlastu nenajdeme
keby len chlast
WildCelt píše:A este nieco, na fore sa akosi zaviedla nova moda bannerov od VirtiQa , podobne ako v NHL dresov od Rbk, takze dame si spravit nove, ak nam ich bude ochotny VirtiQ spravit A napiste ci by sme mu nechali uplnu volnost alebo ci chcete skor zachovat sucasne bannery, len s mensou inovaciou
Ked ukaze svoje vytvori urcite si vyberieme
mal som hlasy Seabrooka a medika, takze tvoj uz bol nepodstatny Ale i tak som ti napisal 2 spravy, ci s tym suhlasis, to ze si neodpisal som samorejme pochopil ako anokuko píše:kedy sa hlasovaloWildCelt píše: Bol som zvoleny demokraticky, nik nebol proti
a co takeho nam este zozenies okrem gumy pre medika
no uz som tu sorry ze som sa dlhsie neozyval v poslednom case som dost vytazeny preto aj to odstupenie z hlavnej funkcie myslim ze IC prenechavam do vybornych ruk tak wild nech sa ti dari, uz bolo treba aj niejaku zmenu bol som tam dost dlho asi najdlhsie z fora ak sa nemylim takze sa tazko odchadza ale teraz mam ine povinnosti v tyme a lepsia motivacia
a k tym bannerom tiez ma to uz skor napadlo ze by to bol dobry napad tak wild skus mu napisat
a k tym bannerom tiez ma to uz skor napadlo ze by to bol dobry napad tak wild skus mu napisat
Takze zverejnujem platy tiperov IC Aby to vyzeralo, ze zarabame strasne vela , sumy su uvadzane v afganskom afghani
kuko - zmluva na 2 kola v hodnote 353 024 760
medik911 - zmluva na 2 kola v hodnote 353 024 760
Seabrook - zmluva na 3 kola v hodnote 353 024 760
WildCelt - zmluva v hodnote 353 024 760
hodnota zmluvy plati pre jedno kolo
Aj napriek uvedeniu v trosicku netradicnej mene je patrne, ze platy nas vsetkych su rovnake, rozdiely vzniknu iba pri premiach , ktorych vysky nebudu zverejnene a pokutach
Tak uz len vyriesit tie banneriky a hor sa do tipovania
kuko - zmluva na 2 kola v hodnote 353 024 760
medik911 - zmluva na 2 kola v hodnote 353 024 760
Seabrook - zmluva na 3 kola v hodnote 353 024 760
WildCelt - zmluva v hodnote 353 024 760
hodnota zmluvy plati pre jedno kolo
Aj napriek uvedeniu v trosicku netradicnej mene je patrne, ze platy nas vsetkych su rovnake, rozdiely vzniknu iba pri premiach , ktorych vysky nebudu zverejnene a pokutach
Tak uz len vyriesit tie banneriky a hor sa do tipovania
to je odvazne tvrdenie myslim ze to sa ukaze az casom ktora konferencia je silnejsia popripade ci su vyrovnane.Seabrook píše:no myslim ze prve kolo dopadlo pre nas celkom slusne druhe miesto je dobre a som aj so svojim vykonom spokojny a druhe kolo uz mesime vyhrat, nemame az taku narocnu konferenciu
Tak uz sme prvi kuko :o teraz sa zase nemozeme zhorsit a zozen medikovi nejake PC, si predsa nas kustod A ocakavam, ze ty s medikom budete na prvych dvoch miestach v nasom time, kedze vam konci zmluvakuko píše:No chlapci moji sme zatial treti musime sa zlepsit
Medik ty lofas zozen si chytro PC nebudeme cakat
Medik sa stal vitazom HF SMSkovej sutaze o multimedialny pocitac IBM
Foto si mozete pozriet tu:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/images/IBMPCAT5170.jpg
Pocitac bude zaslany donaskovou sluzbou KuKo na medikovu adresu do Ukrajiny behom 5 dni. Gratulujeme :frajer2:
Foto si mozete pozriet tu:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/images/IBMPCAT5170.jpg
Pocitac bude zaslany donaskovou sluzbou KuKo na medikovu adresu do Ukrajiny behom 5 dni. Gratulujeme :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé