Takze k tomu novemu rozlozeniu funkcii
Ja som novym GM tohto skveleho timu
![Thumbs Up :thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif)
ako sa uz dalo pochopit z poslednych prispevkov. Bol som zvoleny demokraticky, nik nebol proti
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Viacmenej nebolo inej moznosti, kedze Seabrook uz nechcel pokracovat v tejto funkcii (no ja skor dufam, ze si chce dat len pauzu
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)
), medik sa funkcie zlakol ako cert kriza
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol2.gif)
a kuko je pre takuto funkciu prilis nezodpovedny
![lol2 :lol2:](./images/smilies/lol.gif)
a navyse je pre neho v time pripravena dolezitejsia funkcia
Je to pre mna velmi zavazujuce zastavat funkciu GM v time, ktory prakticky tipuje od samotneho vzniku KTL a o to viac, ze nahradzam jedneho z najdlhsie posobiacich GM v KTL, ktory stal pri vzniku IC. Dufam, ze sa nam podari dostat sa znovu vyssie, a ze minimalne raz napodobnime nas najvacsi uspech z minulej sezony, ked sme vsetkym ukazali nase chrbaty a skoncili prvi
![Super :super:](./images/smilies/super.gif)
A ked sa nebude darit, ze zaberieme a nedopustime ziadnu blamaz. A taktiez dufam, ze to v tomto topicu bude pocas celej sezony zit, ci to uz pojde lepsie alebo horsie, povzbudzovat sa navzajom treba vzdy
![Pivo :pivo2:](./images/smilies/21.gif)
Seabrook aj ked uz nebude GM, v time ho budeme aj nadalej brat ako velku autoritu a ked sa bude chciet vratit do starej funkcie, velmi rad mu miesto prenecham
medik, kedze ma skusenosti s vedenim fanklubu jedneho nemenovaneho timu
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
bude novym sefom nasich roztlieskavaciek :63:
A kuko bude zastavat zrejme najdolezitejsiu funkciu kustoda timu. Kedze planujeme casto vyhravat a triumfy poriadne oslavovat, nikoho lepsieho pre zasobovanie barelmi chlastu nenajdeme
Coskoro budu zverejnene aj vysky platov, mozno trosku prekvapujuce...
A este nieco, na fore sa akosi zaviedla nova moda bannerov od VirtiQa
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
, podobne ako v NHL dresov od Rbk, takze dame si spravit nove, ak nam ich bude ochotny VirtiQ spravit
![Question :?:](./images/smilies/question.gif)
A napiste ci by sme mu nechali uplnu volnost alebo ci chcete skor zachovat sucasne bannery, len s mensou inovaciou
A este dolezitejsia vec, nezabudnite, ze aj ked sa cez vykend budu hrat este pripravne zapasy, bude sa uz hrat aj NHL na ostro v Londyne, takze nezabudnite natipovat na sobotu a nedelu