ake volno wild nikdy volno teraz prave ked sa dari tak musime zbierat body vsetci a nielen 2 super ideme do toho
PS: chalani kedze Seabrook nam nechce dat ziadne premie tak ked skoncime prvi tak vas vsetkych pozvem na pivecka ale budete musiet prist do MI
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
do tych Michaloviec pridem, ak mi zaplatis tolko gin-tonicov alebo fernetov, kolko vypijemmedik911 píše:ake volno wild nikdy volno teraz prave ked sa dari tak musime zbierat body vsetci a nielen 2 super ideme do toho
PS: chalani kedze Seabrook nam nechce dat ziadne premie tak ked skoncime prvi tak vas vsetkych pozvem na pivecka ale budete musiet prist do MI
no tie premie v blizkej dobe asi nebudu...
ako uz ste si vsimli ukoncili sme spolupracu s hlavnym sponzorom Microsoftom asi sa budete pytat preco tak je tu viac dovodov napriklad tento :
Microsoft musĂ zaplatiĹĄ rekordnĂş pokutu!!!
tak uz nam asi treba pockat ked vyhrame KTL tak niejaky ten balik dostaneme ale samozrejme sme bohaty klub a financie mame ale v sucastnosti rozsirujeme zakladnu mladych talentov tak tam ide toho dost
ako uz ste si vsimli ukoncili sme spolupracu s hlavnym sponzorom Microsoftom asi sa budete pytat preco tak je tu viac dovodov napriklad tento :
Microsoft musĂ zaplatiĹĄ rekordnĂş pokutu!!!
- AmerickĂ˝ softvĂ©rovĂ˝ obor Microsoft musĂ zaplatiĹĄ pokutu 1,52 miliardy dolárov (takmer 40 miliárd Sk) za porušenie patentovĂ©ho práva. Rozhodol o tom americkĂ˝ federálny sĂşd, ktorĂ˝ tak vyhovel sĹĄaĹľnosti skupiny Alcatel-Lucent.Pre porovnanie, pokuta, ktorĂş musĂ Microsoft zaplatiĹĄ, je omnoho vyššia neĹľ trest EurĂłpskej komisie z roku 2004. Tá prikázala americkej spoloÄŤnosti zaplatiĹĄ 497 miliĂłnov eur (vyše 17 miliárd Sk) za ĂşdajnĂ© zneuĹľĂvanie dominantnĂ©ho postavenia na trhu.
tak uz nam asi treba pockat ked vyhrame KTL tak niejaky ten balik dostaneme ale samozrejme sme bohaty klub a financie mame ale v sucastnosti rozsirujeme zakladnu mladych talentov tak tam ide toho dost
wild ja ta asi zabijem to si nemal povedat ze mi dvaja si berieme volno lebo to tak aj vyzera ale dnes to potiahli S a K super len nech sa vam dari wild a ostaneme na tom tretom alebo ideme spolu dalej???
+ 1 bod naskook zasa super skvele co ktomu dodat to je doplnanie len tak dalej
+ 1 bod naskook zasa super skvele co ktomu dodat to je doplnanie len tak dalej
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé