medik911 píše:tomu som nepochopil cepi nedavajte to iste a musime mat vsetci rovnake???nedava to zmysle a este preco do nasej temy???
chudak cepi,este z toho pomaly vysiel ako najvacsi idiot
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Z Mrkvosoftom na vecne casy. . To by mohlo byt znenie vaslho timoveho sloganu kocicky. Co vam dodavaju Whiskas zadarmo?Seabrook píše:este som zabudol sice nam skoncila zmluva s microsoftom ale kedze na trh prisiel Windows Vista a do timu prisli skvely hraci tak sa Bill Gates rozhodol s nami predlizit zmluvu a financnu ciastku este zvysil
Skusal si tu vistu ked ju tu tak vehemente reklamujes? Fuujjj ved je to sra*ka. kooperacia z vyrobcami HW aby ste si kupili lepsi a na vistu potrebujes fakt namakany stroj, ak si ju chces vychutnat. A plus tie musky co ma vlastne su to poriadne Musiska.Seabrook píše:este som zabudol sice nam skoncila zmluva s microsoftom ale kedze na trh prisiel Windows Vista a do timu prisli skvely hraci tak sa Bill Gates rozhodol s nami predlizit zmluvu a financnu ciastku este zvysil
netrep prosim ta,ice cats v poslednych sezonach pravidelne zatienovali "tvojich" Ei ...IC, drzim vam palce do buducej sezony,stale ste mojim oblubenym timom v tipovackeeman22 píše:Ica cats = najtradicnejsie patria na chvost tabulkyWildCelt píše:Tak aj ja sa vitam Znova sa vraciam, kolkykrat uz Paneboze, uz som ako Ciger, to snad nie A pevne verim, ze v plnej zostave tim IC dostaneme tam, kde ako jeden z najtradicnejsich klubov patri