no ja len chcem aby sa nam darilo a skoncili by sme na najhorsom 2 mieste popripade aj tretom!len ma zaujima preco sa do temy nikdy nezapoji aj Enkidu
seabrook tu ide ooto ze cibulka si tu chce zviknut a naucit sa tu robit veci oka? a seabrook pekne si mu tam dal to ciesielko
Thanks Seabrook hnednsi ho tam dam ....no jo snad sa bude darit no ........ideme teda na t prve miesto HEHE medik vidim ze poznas uz aj moje prave PRIEZVISKO
s jedenastich zapasov som mal len 2 body sakra ja som vam to vravel stale ked je vela zapasov tak sa mi nedary asi sa zastrelim ked spravim este jeden taky vykon
medik911: uklidnim tÄ›, nejsi dneska jedinej kterĂ˝mu z 11 zápasĹŻ nevyšlo skoro nic....já mÄ›l jenom o pĹŻl bod vĂc, jestli to bude takhle pokraÄŤovat tak se asi...obÄ›sim....ale ne, to byste zase tipovali ve tĹ™ech, prostÄ› budu dál jenom do poÄŤtu...
ale s 9 miesta na 20 sakra ani dnes mi nevijdu mozno jeden bod!
a Enkidu nesi do poctu nikto tu neje do poctu kes si takto budes vraviet stale tak sa ti nikdy darit nebude!cibula mal si dnes 6 bodoov??????
Hm no jo uz som an to prisiel ......no dnes zase najuspesnejsi , dufam ze dlho vydrzi toto novacikovske statie .....ale inak stale nic moc.Cakal som od seba viac
sakra stale sme posledny dnes skvely vykon enkidu tak zaco sa hanbis???Len ze sme mali len 11 bodov a velmi nam to nepomohlo a aj ja som to dosral som si myslel ze budem mat viac a Enkidu len tak dalej keby sme sa este aj mi tak netrapili
Ty kokso , jaky vybuch . Sa tu normalne aj hanbim ukazat za ten predvedeny vykon , Enkidu -CONGRTULATIONS, medik aj tebe , seabrook tebe tez super vyslo .........
dĂky hoši, ale nemam rád kdyĹľ mÄ› nÄ›kdo moc chválĂ , ne, dneska mi to prostÄ› vyjĂmeÄŤnÄ› vyšlo, ale na to myslet nesmim, musim se snaĹľit takhle pokraÄŤovat...
nO DNES KAZDY PO dva bod z troch moznych , celkom uslo ale uvidi sa dnes na to mnozstvo zapasov , dufam ze kazdy chytime aspon po 8 bodov no ne ??? bolo by treba !!!
8 bodov??? tolko si nepametam kedy som uz mal mne by tak stacilo aspon 6 ale dnes vsetci po 2 skara mohol mat niekto znas aj tri ale uz nic tak co dnes treba fakt zabrat
Vies co Medo , ono by neboloo ani treba SKYPE ANI ICQ ale naprikklad ja by som napisal jeden zapas dal by som tip a povedal by som precoa potom by ste pisali aj vi ostatny a nakoniec by sme sa zhodli stacilo by to byt aj tu an tonmto webe.
Ozik ocuj MEDO podla coho a vlastne boduje lebo aj co som pozeral tak sme dnes ziskali 7 bodov dokopy a ti si naĂşial ze mame 5.Podla coho sa boduje tiiim ??
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!