od
Chris » pát 31. pro 2021 19:57
To je rozdíl medzi námi a toho ako to vidíme.Ponuknut pomoc ano není šťastne,že to robím ja,ale tvrdit že to není ukolem komise je smutny,jinak rečeno lidi na vás .... ked máte problémy poradte si ako víte..... na vás .Myslím si,že práve toto by ukolem komise melo byt..,Ano s tym stefanom je pravda,ale chrto doufam potvrdí,že ja sem si vybral jeho a melo to byt tak,že by nebyly problémy byla to hold smúla,mirah se objevil na poslednou chvili a všechno šlo do kopru.za co se omlouvám,stefan tým GM nemal byť,ale nemyslim si,že kluci pokud by nechteli hrát spolu by to delali kvuli mne.To nech si napíšou sami,jakubsnake či Buddy či spolu hrajou kvuli mne,nebo je to spolu bavi a vybrali si to sami nikto im pištol u hlavy nedržel. Klidne se na to mohli vyprdnout a hledat misto jinde o každého z nich by byl zájem.Ten bod 2 nevim co je nepochopil som to,ak to melo byt ze se klidne budu divat ze nekdo tipuje ve 3 a nic s tym neudelam,,tak tu na sebe narazet budeme,ale mozme sa tomu lehko vyhnout a to tym co je bod 4.Ten bod cislo 4 oni ani nevedeli ze tam taka tema je,cize ako keby si nenapisal nic, tak ako mohli napisat tebe? Napis im spravu a poriesite to spolu,hned sa pytali kde co je,kde co napisat a boli by to poriesili s tebou ako ma byt.,Uvedomte si,ze to co my povazujeme za samozrejmost nie pre kazdeho nou aj je,na toto neraz zabudame.
Minule kvuli All Stars duelu hledal Lord Dusckiho a Buddyho.Vtedy som mu ponukol pomoc kluky kontaktoval a byl rad podekoval.Mozte mi napisat ako clen komisie ked uz s Buddym komunikoval,mal potrebu ho "priatelsky upozornit"na somariny typu,ze im chcem posilu (Lukasa)vnutit do tymu a ked sa mu bude darit,tak im ho ukradnem,preco ako "priatel"nemal tu potrebu sa opytat,ci vobec tu spravu od teba citali a ci se medzi sebou dohodli kto bude GM a pripadne poradit koho skusit oslovit aby boli 4 ked uz je taky priatel,tak to urobit mohol a nemusel som to robit ja.