od
Chris » pát 31. pro 2021 07:29
Na uvod sa chcem ospravedlnit arekovi,ze som opat urobil to,za co ma vyhodil z komisie a miesto toho aby noveho tipera nasiel novy GM buddy nasiel som im ho v posledny den roku ja Novy chalani totiz nepoznaju tu natolko dobre chalanov aby vedeli na koho sa obratit,sami od seba nenapisu,nemozu vediet ze hledaji tipera..Po tom akymi hrubymi spravami ma v posledne dni chcel Zezy vyhnat z KTL,ked posledna bola mali by ti narvat do zadku mega svetlici zapalit ju aby si se po*ral a pochcal a konecne odisiel z KTL ,ci menej hrubymi len uplne od veci spravami ako ty odides z KTL sam,ked nepostupite do play off a ja se na to tesim

Len on nepochopil,ze isto potesi to,ked clovek vyhra titul to je ale len odmena za to ze to clovek robi naplno ale to preco sem chodime je spestrenie sledovania NHL a samotny kolegovia z KTL ci z HF.Mne tu naplna to,ze sa snazim priviest spat legendy akou bola na poslednu cestu sa dnes vydavajuca Ohlund,zacal som tym,ze se vratil petrik,nasledovali ho Andy a Anty a som velmi rad,ze mozem oznamit navrat noveho clena siene slavy Lukasa 33.

Navrat vsetkych legiend si velmi vazim , mam radost,ze prijali moju ponuku na navrat do KTL a opat sa vratili medzi nas.

Chalani kto ste citali slova Minnesoty o poslednych dnoch ci rokoch Ohlunda,ze pisali si,ze to velmi upadlo tu ,co neni fer k arekovi ktory robi velky kusisko prace pre HF,podme slubit Ohlundovi ktory na nas pozera z neba,arekovi i sami sebe,ze sa pokusime to tu opat rozbehnut,zacat pisat do tem svojich i kolegov v KTL hecovacky,pochvaly aby nas to tu vsetkych zacalo viac bavit a arekovi sme takto ukazali,ze si vazime ten velky kusisko prace ktorym drzi KTL nad vodou.