Tak karty su uz rozdane, https://www.youtube.com/watch?v=ZGcMMKl7mes
posledneho dna tohto 4 kola,tak sa nechajme prekvapit ako to cele skonci uz to neni v nasich rukach ale na hokejkach hracov . Nech to uz skonci akokolvek,Flyers si nahradil stefana na celnych prieckach v jednotlivcoch k tomu gratulka o to vetsi ake tazke kolo to bolo pre nas tim a neraz sme si priali az do dneska nech je uz po nom nie a nie tu krizu zlomit,aj to sa stava v dlhodobej sutazi na kazdeho sadne.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnesnym dnom v nasom time konci buddy,chcem mu podakovat za posobenie v tomto time a popriat vse nej na novej adrese u Grizzlies. Dohodli sme sa s kolegyňou na poste GM i samotnymi tipermi na vymene chalanov,ku nam zamieri novacik v lige Roland,ktory trochu omladi vekovy priemer timu a doplni nas veteranov v KTL ,tymto ho u nas vitam a obidvom chalanom prajem good luck na novej adrese.
Fuu odvážne tvrdenie
No toto kolo zacalo tym,ze mi stefan pisal nejaky 3 ci 4 den na jeho zaciatku,ze po 1 x v sezone z neho nema dobry pocit a boji sa ,ze dobre nedopadne , uvod bol pomaly,potom sme sa postupne rozbehli,prisli nejake mensie zavahania v nenatipovani ale nas novy clen Roland bol nasim bodovym lidrom isiel opat ako pila ako kolo predtym a darilo sa ho ako tak doplnat nami 3 a na konci o vitazovi nasi divize rozhodoval posledny zapas Minnesoty,keby sa im podarilo strelit vitazny gol proti zralokom po vyrovnani tak sme boli 1 rozhodol teda posledny duel a to nam s Evil cely cas dychali opat skvelo finisujuci Swiftaci ,pred obidvomi timami treba dat velky klobuk dolu opat potvrdi svoju velku.silu :klobuk:No a na konci kola je uz isty postup do play off ,co je super,nemusime v tom poslednom kole nic nahanat,v klude si ho odohrame spolu so Swiftakmi, budeme sa pozerat ktore timy do play off postupia spolu s nami.Tak dobra robota chalani
Flyers opať na špici se pohybuješ ako si písal každé 2 kolo super ti to zatím šlape , zatím se držíme se súpermi bok po boku,ale dobrý pocit je,že či vyletíme hore,nebo spadneme nižšie,nič se nedeje,play off je v kapse a formu se musíme pokusit ladiť hlavne na play off ,nie sa vystrielať v poslednom kole ZC ,kde makať musia hlavne tý,čo si v play off chcú zahrať Každopádne chcem sa tu podakovať všem čo pomohli to play off vybojovať,tebe,stefanovi,Rolandovi i buddymu.
Hmm tak a mame po ZC,, o ten bodik nam uslo to 1 miesto v konferencii,chcem sa svojim kolegom podakovat,ze odtipovali sezonu bez vypadkov,toto je za to slusny vysledok s s tym si myslim,mozme byt spokojny vsetci Flyers gratulka opat k vybornemu umiestneniu v individualke po ZC potvrdil si,ze patris k TOP tiperom v lige Vyber supera do play off,sme neriesili,vyhrat i prehrat sa da s kazdym,tu sa spekulovanie s tym akeho supera do play off nevyplaca.Play off sme mali zabezpeceny uz pred poslednym kolom a tym mali klud,nemuseli nic nahanat,na poslednu chvilu,karty sa budu miesat v play off a ci nas cakaju posledne 4 dni sezony ,ci 3 kola,tak si to play off hlavne skuste uzit s zabavit sa.
Prave na tie ci uz v celkovom hodnoteni X ci uz v dueloch sme mali menej stastia ako vy,,nase velka slabina,dnes mame len po 4 dueloch a uz je iste,ze mate matchball.Vcera som nepisal nic,lebo som tusil,ze sa karta obratila na vasu stranu ,potreboval som to v sebe spracovat,ste super ozivenie sutaze,ci ako tim,ci ty osobne matolin napadmi,statistikami co to tu ozivilo a budes velkou pomocou areckovi do dalsich sezon KTL.A to je len a len dobre,opat to tu ludi bude viac bavit.
Pocuj matolin my sme si to nepomylili nahodou so sachom? Dva kroky dopredu,jeden dozadu,do strany vacsinu duelov z nasej serie klobuk dolu dnes si nemal daleko od full housu a poslat nas na golf ten duel po najazdoch ,nastastie stefan a Roland vas vyrovnali Ten duel co sme prehrali po najazdoch do nich dostal duel Vancouver :Toronto a dnes v zavere rozhodol opat ten duel Rozhodne den so 4 duelmi cize to opat moze byt po predlzeni,nech uz rozhodne na tu ci onu stranu boli to napinave duely ktore rozhodoval neraz az ten uplne posledny duel,taky bude zrejme i posledny duel serie.matolin279 píše: ↑pon 19. dub 2021 08:47Fuu, tak toto je vyrovnaná séria tak ako sa na "rivalov" zo základnej časti patrí dnes už druhá remíza, tentokrát nájazdová "lotéria" rozhodla v náš prospech. Vyzerá to tak, že sa schyľuje k veľkej dráme, tak nech už postúpi ten lepší a šťastnejší tím
Sledoval som to Toronto, z nášho pohľadu veľká škoda no, delilo nás takmer 13 minút od postupu tak blízko ale stále veľmi ďaleko.. bohužiaľ sme zvyšné tipy neposkladali dobre a nestačilo to dnes na vás. A tak máme tu spomínanú drámu.. pri štyroch zápasoch sa bude trestať každé zaváhanie, tak to som veľmi zvedavý na dnešnú noc
No tak nakoniec sa stastie usmialo na nasu stranu,mali sme velmi zdatneho supera ktoremu k vykonom v sezone treba pogratulovat a verim,ze buducu sezonu opat zavitaju na start KTL .Tato seria bola mimoriadne napinava,ani v jednej z tych dalsich nebolo tolko predlzeni ci tesnych vyhier ako.u nas a rozhodovaki neraz az posledny duel dna o vyhre v dueli Chcem vam chalani podakovat,za vase nasadenie,bojovali ste naplno a nakoniec sme sa posunuli do semifinale KTL. Ale pozor teraz sa nesmieme uspokojit,naopak skusit zapnut vyssi rychlostny stupen,lebo nas caka velka skuska ohnom,aj podla matolinovych statistik,aj mna kedze som s Evil vyhral 2 tituly,tak ich silu poznam velmi dobre papierovo najvetsi kandidati na titul a tie vykony,co doteraz v.play off by na ne isto nestacili. Ako pisal o svojej serii legenda Ice Cats Wildik ,to plati aj na nas v tejto,tu budu favoriti serie na druhej strane,tak nebudeme pod tlakom musiet vyhrat,mozeme len prekvapit,verim svojim kolegom,ze sa im pokusime byt zdatnym superom a pokusime sa i o prekvapenie play off a ze statistiky nie vzdy musia mat pravdu a poslat ich na
Je to tam sme vo finale Zezy sa ma pytal koho favorizujem na finale vzdy som pisal len Evil Insiders,jednak si to skvelymi taktickymi vykonmi zasluzili a potom nechcel som to zakriknut tak som nepisal nic sem ani inde aby sme neodplasili stastie.Odkedy som dal na 1,miesto na najazdy Rolanda neprehrali sme ich a potvrdil to aj dnes.Velka poklona pred Evilakmi za skvele vykony pocas celej sezony ,viem ake zazraky vie boss vyprodukovat v play off zo spolocnych cias o to cennejsi ich skalp pre nas je a i vam chalani za bojovnost a poctive tipovanie :klobuk:Flyers dakujem za super takticke krytie od teba a cenne body od stefana.
23 sekund chybalo do 7 duelu nasho v zapase Minnesota:Blues ked Tomasinhovi utiekli 3 body za plichtu ,inokedy smola bola u nas ,ted trochu sa stastie usmialo aj na nas. Dakujem Kovi,poriadne ste nam zatapali pod zadkom,ste super tim a urcite mozte byt na svoje vykony pravom hrdy. Vidime sa na starte novej sezony KTL, borci z Evil pred vasimi vykonmi davam
Uz ked si prichadzal do Ice Cats prial si si hrat o finale prave proti Hockey Kentu a ono sa to vyplnilo .Su to vsetko pohodovy chalani ktorym sa podarilo vyradit naj tim ZC Fire Birds a podla statistik su favoritom duelu oni.My mozme hrat bez tlaku,pokusit sa ich len prekvapit ako proti Evil Insiders tak sa o to pokusme a uvidime ako to skonci. premyslal som preco ti to az tak neslo ked si o tom pisal ,mozno si si top vykony nechal prave na finale. Ty si bodoval kazde druhe kolo nejlip v ZC a to by zacalo podle tipovacich dni podle ZC prave vo finale.FLYERS FAN píše: ↑čtv 29. dub 2021 19:55Sme taaam Konecne finale, snad sa nam bude darit aj tam, akurat u mna to neni idealne
Ano urcite vy ako tim i boss ako celok ste to velmi pekne triafali a urcite super umistneni ci uz v ZC tak i po play off
Ja prezivam tiez taku malu premieru tu v KTL,vzdy som mal po ruke niekoho s kym clovek mohol prebrat mozno aj taktiku trochu ale aj niektore duely kde sa necitim komfortne a netusim co dat.Zvlast v tejto Covidovej ere kde sa tipuje aj niekolko duelov tych istych superov po sebe som neraz pozeral na to ako puk pri tipovani duelov.Trebars tebe chybalo v dueli Minnesoty s Blues X 23 sekund na mozny 7 duel v KTL,den na to sa hral ten isty duel a kto myslite,ze hraje aj dnes?A potom to tipuj
To som tuto sezonu nemal,s nikym s timu som nebol vobec v kontakte v tomto smere,jediny Flyers ci uz cez pm alebo tu v teme obcas nieco napisal inak som sa snazil tipovat co nejlip sam a uz jen dufal,ze to dobre dopadne. Takze ci uz to finale vyhrame alebo nie,chalani ma velmi milo prekvapili bojovnostou, ci tipovanim a patri im odo mna velke Dakujem
Dnes si sa predviedol v paradnom svetle Flyers , verim,ze toto kolo budes pekne bodovat aj ty je to to 2 a to si vzdy predvadzal najlepsie vykony len tak dalFLYERS FAN píše: ↑čtv 29. dub 2021 19:55Sme taaam Konecne finale, snad sa nam bude darit aj tam, akurat u mna to neni idealne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé