Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dekujeme ,nechcel sem to vcera komentovat,lebo kym neni 4 bod neni nic,vzdy by se to dalo otocit,.dnes to zadna slava nebyla,natoz valec ,Evil i Angels by nam to s prehladom nandali,ale tusili sme,ze Kenti pudou cez trojite X ,otazkou bolo kde vsude tak sme sa tomu museli prisposobitJe to ich silna zbran a i dnes to skusali v 3 dueloch ,Jersey,Minnesota a Blues ,na,nase stesti nevyslo im ani jedno z toho ,hoci nebyli k tomu daleko najma u Jersey a Nashville maji na ty duely dobry odhad a tak sme ve finale pani Kazdopadne Kenti nebyly ani trochu lehky super,Connor to tu celu sezonu individualne valcoval ,Flyers a dejf mu zdatne sekundovali patrili k nej tiperom ligy vsichni 3 (dekuju za pomoc v ASG Connor a Flyers zasluzili ste si to za vase vykony ) a pred ich silou i vysledkem v sezone davam klobuk.dole
Dekujeme koho tipuješ dnes za nášho supera taky v 7 dueli ako medzi náma? Nech to skončí tak alebo onak, tak Eviláci i Angels mají za sebou tak ako aj vy peknú sezonu,plnú dobrých výsledkov Gratuluju všetkým 3 týmom ktorých sa to týka a i Kentu ako si s prehladom poradili so skúsenými mazákmi z Gremmlins
Dakujeme pekne arecku.Musim sa podakovat chalanom,snazili se ist na 100% ,davali do toho vsetko co v nich bylo,jen to.hold nestacilo,stastie a dobre rozhodenie tipov s riskovanim excelenta ktory sa tak stal zasluzene najuspesnejsim jednotlivcom KTL ,vam vyslo a ukazali ste,skusenosti vas troch a mladicky elan novacika ale skveleho.tipera happynka.Konecne ste sa ty i.Walt dockali,gratulujem,uzite si oslavy.
Tak pocas prestavky v KTL som sa dohodol na jeho odchode s oporou tohto tymu Zezym,ktory prestupil k Fire Birds,ktoremu chcem za jeho tiperske sluzby podakovat,titul sme spolu vybojovali a to nevezme uz nik,bude to pekna spomienka na cas v tomto.tyme a tymto chcem ti popriat vela stastia v novom tyme kam si prestupil.Good luck exkolega
O tom aky tym postavit do tej novej som dlho pocas pauzy zvazoval a rozhodol som sa pre novych kolegov po rokovaniach z toho vyšli týto - - buddyho ktory vlani vyhral ZC tiperskej sezony k.comu mu chcem dodatocne zagratulovat a tiez velmi vydarenu sezonu v individualke ma za sebou dalsia nova posila Flyers Fan gratulka . O poslednom clenovi sa este rozhoduje vcas ho sem doplnime.Vitajte v meste maciciek kolegovci ,som rad,ze ste ponuku prijali good luck v novom tyme prajem a snad sa tentoraz odohra cela ,Corona nam i hokejistom nezabrani doviest do konca.
O tom aky tym postavit do tej novej som dlho pocas pauzy zvazoval a rozhodol som sa pre novych kolegov po rokovaniach z toho vyšli týto - - buddyho ktory vlani vyhral ZC tiperskej sezony k.comu mu chcem dodatocne zagratulovat a tiez velmi vydarenu sezonu v individualke ma za sebou dalsia nova posila Flyers Fan gratulka . O poslednom clenovi sa este rozhoduje vcas ho sem doplnime.Vitajte v meste maciciek kolegovci ,som rad,ze ste ponuku prijali good luck v novom tyme prajem a snad sa tentoraz odohra cela ,Corona nam i hokejistom nezabrani doviest do konca.
No tak chlapci losovanie konferencii prebehlo,za mne spokojnost s losom ,chcel som sa vyhnut v ZC Wildovi, Flyers Hockey Kentu (kde fans jazdcov Connorovi prajeme obaja jen to nej do uvodnej sezony ako GM : ) tesim sa na duely so Sellym s ktorym sme si uzili krasny vylet za NHL duelmi ,buddy kolegom z Fire Birds ,to sa podarilo,zapasove kola nebudu ,len tabulkove,takze sa na druhu konferenciu nemusime nejak ocnym kontaktom viazat,pojdeme postupne krok za krokom a uvidime kam nas cesta dovedie.Tak good luck Ice Catsaci ,fanusikovia sa uz na vas a KTL tesia ,to prajem aj nasim superom a vela zabavy s NHL Som rad,ze na mapu KTL sa vracaju Falconici a Red Devils prajem im clenom nech sa dari,bavi vas to v sutazi a petrikovi i cepikovi robite radost.
Hmmm ako okomentovat toto kolo.Ta strata na Evil a Sellyho particku u nas ci lidra 2 konferencie Hockey Kent je velka, treba dat pred ich vstupom klobuk dolu. stratili sme 3 miesto o bod,zaroven o bod pred Falcons ziskali to 4, tak na takú 3 by som to ohodnotil. Treba pochvalit buddyho ktory potvrdil velku formu v individualke ktory nakoniec predbehol o chlup dovtedajsieho lidra ligy miraha, pomohol i po tymovej stranke takze urcite to bude bodovy lider nasho tymi to mozem povedat uz ted. Rovnako treba podakovat i Flyersovi a stefanovi,ze tipovali bez vypadkov a ich cas v individualke este len pride.
Flyers super forma toto kolecko,som rad,trosku si sa v tom 1 trapil ale uz je to tu ,drzim palce Ani jeden den neni odpocinkovy superi ako Blue Flyers ,novacikovia zo Swiftu ,v zavetri cihaju Evil na kazdu chybu ,ci v druhej konferencii ,komunikativny Kenti ,skuseny harcovnici z Drexel su v super forme a tak je to zaujimave kazdy den se to meni a to je pre atraktivitu hry ako takej len dobre. Good luck do finisu.nam i superom,ten Covid presuva program tymov kazdy den a nikto nevie ci to dohraju.Tak si to uzivajme kym to trva.
Kedze po boji byva kazdy general,ja svoje zhodnotenie kolecka urobim uz dnes,nech to zajtra dopadne akokolvek,som rad,ze ste si dali pozor na vynechane duely,odtipovali vsetko na 100% a Flyers a Stefan odtipovali paradne kolecko. Super robota pani a ci skoncime 1 ci 3 na tom nic nezmeni ,bolo to super kolecko a vyborna robota ako celku.
Fuuu Flyers ked som videl tie vysledky dnes,riadny sok ,co povies?(tymovo myslim) ,jediny stesti ze to chytilo skoro celu ligu V nasi konferenci Falcons cez Antyho
Ty posledne 3, duely to trochu vylepsili,uz to neni taka hroza pisal som pred nimi ked sme vacsina ligy bola skoro bez bodu z tolkych duelov.
Ty posledne 3, duely to trochu vylepsili,uz to neni taka hroza pisal som pred nimi ked sme vacsina ligy bola skoro bez bodu z tolkych duelov.
Tak v 3 kole sme ziskali 1 miesto v jednotlivcoch i ako tym, super vysledok chalani,Flyers ty si nakoniec tiez na bodovanej priecke a ked sa lamal chlieb v zavere kola pozbieral si spolu so stefanom velmi cenne body,takze si mal na tom tiez velky podiel rovnako ako buddy.Stefan gratulka drzal si sa tam hore dlhy cas a i ked ten posledny den nam trochu tie X vysledky nesadli tak v takejto konkurencii super vysledok.
Aby sme nepisali len ked sa dari,tak to skusim okomentovat aj dnes.Dnesok sa uz nesmie opakovat ako pisali chalani z Kentu o sebe ,hadam to uz ani zopakovat nejde jeden den mat na Evil a Blue Flyers 20 bodov naskok a druhy skoro 0 Najma pred Blue Flyers dnes velky klobuk dolu,to som cakal ked tak zajtra pri tolkych dueloch
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé