Dakujeme pekne Flyers a dejf za gratuláciedejf píše:Tak teda gratulace. Zaslouzene, ve finale jste podavali maximalni vykony.

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dakujeme pekne Flyers a dejf za gratuláciedejf píše:Tak teda gratulace. Zaslouzene, ve finale jste podavali maximalni vykony.
Ked si toto Pavlíku napísal,zasmial som sa na tom,zaslúžil som si to za minulosť ,spolu sme v Evil dosiahli na 2 tituly ,na ktoré budem rád spomínať,my dva sme byli dosť tvrdohlavý a každý chtel delat veci po svém,boli sme ako ohen a voda ,spolu to skrátka nešlo,ted je každý na svém písečku a venuje sa svojmu týmu.A je nám fajn.
na začiatku sezony som bol osobne na zápase New Jersey :Washington 5:0 kde čerstvého víteze SC diablici rozobrali na šroubky ,diváci se tam skvelo bavili ,Ovečka dostala i po kokose
chalani vedí každý jeden.Každopádne chcem podekovať Palimu aj za toto kolečko,bol to ako návrat do čias v Evil ,len on už je na dôchodku ako honziss a je mu tam fajn.Nemal som ho do toho uvrtávať,návrat do stejné reky nikdy není taký istý.Takže jeho angažovanie byla moje chyba ako GM.Sorry Pali,dúfal som,že tebou se to uzavrie ,Zezynko a rambo pryč už nepudou,kým sami nebudú chtit.
No ano kym v ostatnych seriach uz je 3:1 u nas sme to dnes vyrovnali na 2:2.Je to ako sach,2 kroky dopredu , 2 dozadu ,1 krok vezou do strany.Potvrdzujete,ze vase umiestnenie a senzacne vyradenie Falcons nebola ziadna nahoda a mas silny tym na ktory sa mozes spolahnut.
A dnes si mne dostal o ten.bodik a vybojoval vam matchball.Nerika se to lehce,ale si tuto sezonu lepsi a prehravas mne a muj tym.Tesne suboje ,2 x rozhodovali najezdy,ale klobuk.dolu vychazi vam to.
Zatím nám víc přeje štěstí, ale je to parádní napínavý boj, tak to mám rád. Je mi ctí bojovat s takovými soupeři.
Dekujeme za napínavý souboj s šikovnými protihráči,určite nemusíte dlouho smútiť,