od
Chris » ned 24. pro 2017 10:36
Tak je za námi první polka sezony a zakončili sme ju na 1 mieste našej konferencie a 2 v lige v tomto dnes skončenom 4 kolečku.

Chalani nie vždy to vyšlo podla našich predstáv,občas to byl pekný výbuch ako v tom X kole 3 dni dozadu

ale na konci sa nám podarilo vybojovať pekný výsledok a s tým môžeme byť všetci spokojný-
Vojtari je náš bodový líder,musím priznať,že ma velmi milo prekvapil,došiel až ako 4 člen,nevedeli sme moc,čo od neho čakať a ako si sadne s kolegami v ICE a sadol si ako s kolegami tak de facto každé kolo podáva super výkony a má nakročené do ALL STARS výberu KTL a celkom zaslúžene.
Zezy je už ostrielaný borec,spolahlivý,výborný tipér velmi dobre nás doplnil ako po tipovacej tak i kolegiálnej stránke a je to super chalan ,cením si,že sem aj s Vojtarim došli.To ,čo sa mi na nom lúbi,je,že premýšla nad tipmi,netipuje len tak,že by tam niečo nasypal aby sa nepovedalo,ale mení systém,štýl hry a dobre nás s Vojtarim a rambom doplna
.Rambo ma tiež velmi milo prekvapil,vlani patril k TOP tipérom ligy,túto mu to tak po individuálnej časti nejde,ale vôbec ho to nezmenilo,naopak sám si vybral úlohu ako pomocť ICE CATS výkonmi,nerozladilo ho to,ale dodáva optimizmus ked sa nedarí a podporu a pochvalu ked sa podarí pekný výsledok.Byť s týmito chalanmi v ICE CATS ma baví a dakujem za to,že sem do mestečka mačičiek prišli a tvoríme jeden tým.