Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
uff dik za pochvalu ale nemyslim ze by som bol nejaka star.. dufam aj ja ze v KTL zostanes a ktovie co bude dalsiu sezonu ved to bude uz na GM aky tim da dokopyHanSolo píše:janik, aj keď tu tipujem len krátko tak mi bolo cťou byť v jednom klube s tak dobrým tipérom. Pevne verím, že sa naše cesty na tomto portáli ešte pretnú a prídu aj úspechy. Tak teda veľa šťastia do budúcna, prajem!

Nie nebol som tu ešte,len poznám správnych ludíjanik píše:no beries si Tibor velke susto na to ze si tu novacik aspon teda podla poctu prispevkov alebo uz si tu predtym bol pod inym nickom![]()

Som nútený zrušiť zmluvu s Rickom.Náhradu za neho dopíšem poobede.
Po 1 polke kola sme zatial s Vikingami plece pri pleci okolo stredu tabuľky, uvidíme ako nám aj s novou posilkou vyjde druhá časť kola.
Canes parádne výkony klobúk dolu
pokúsime sa aj my viac zabrať , aby sme to 2 kolo skončili na peknom mieste.

Po 1 polke kola sme zatial s Vikingami plece pri pleci okolo stredu tabuľky, uvidíme ako nám aj s novou posilkou vyjde druhá časť kola.

Canes parádne výkony klobúk dolu

som potešený, že sa nám zatial celkom darí, bola by škoda, keby sa taký tradičný tím ako ICE CATS potácal niekde na chvoste ... som rád, že som jeho súčasťou, popravde, v ice cats som už tuším 2 krát tipoval, dokonca to bol moj prvý tím, v pradávnych časoch (možno ešte aj na starom fóre), tuším v rokoch 2005-2006
... súčasťou boli legendy ako wildcelt, seabrook, medik, kuko? ... neviem už presne, kto všetko, každopádne, som rád, že tento tím je znova na scéne a možem byť jeho súčasťou, tak chalani, dúfam, že budeme tipovať poctivo a podarí sa nám "uhrať" nejaký pozitívny výsledok
.... ZDAR!

Dakujem,že si sa mi trošku predstavil i tento tím Canes
Som tu nováčik tak tieto veci zase tak neovládam a je to pekné čítanie o historii ICE CATS
Vedel som,že je to tradičný tím,preto som ho prebral ale, že kto v ňom pôsobil a kedy a že ty už aj predtým
Som rád,že si moju ponuku prijal a pomáhaš mi tento tým doviesť na priečky kam patrí.
Teší ma,že sa nám zatial celkom darí,snad to nezakríkneme a dobre rozbehnuté kolo do konca aj dovedieme.
Musím povedať,že ale teraz sa mi podaril kúsok s tými výmenami.To,že Ricka to nebaví a čakal niečo iného som dostal info,ale Warty nenatipoval v piatok,čakal som celú sobotu či sa objaví a ked nie,tak som sa rozhodol konať.Neobjavil sa tu doteraz,záhadne zmizol nevedno kam.Vedel som,že tu je šikovný chalan Vader,ktorého za záhadných okolnosti vymenili Vikingovia, tak som nelenil a hned ho kontaktoval.Som rád,že sa rozhodol rýchlo a už tak sme mohli získať k nám do tímu počas víkendu.Bude pre nás velkou oporou a teší ma,že ho máme tu u nás.
Za Wartyho prišiel kamarát Tuukka do konca kola,lámem ho ale aby ostal s nami aj nadalej,tak snad si to rozmyslí a ostane
Ak ale nie,tak už mám vytypovanú posilu za Wartyho,šikovný tipér a verím,že aj ten by k nám dobre zapadol.

Musím povedať,že ale teraz sa mi podaril kúsok s tými výmenami.To,že Ricka to nebaví a čakal niečo iného som dostal info,ale Warty nenatipoval v piatok,čakal som celú sobotu či sa objaví a ked nie,tak som sa rozhodol konať.Neobjavil sa tu doteraz,záhadne zmizol nevedno kam.Vedel som,že tu je šikovný chalan Vader,ktorého za záhadných okolnosti vymenili Vikingovia, tak som nelenil a hned ho kontaktoval.Som rád,že sa rozhodol rýchlo a už tak sme mohli získať k nám do tímu počas víkendu.Bude pre nás velkou oporou a teší ma,že ho máme tu u nás.

Canes tak sa mi zdá, že na starom fóre si tipoval somnou za Pirátov , tak sa to mne zdá mám pravdu či ??canesman píše: dokonca to bol moj prvý tím, v pradávnych časoch (možno ešte aj na starom fóre), tuším v rokoch 2005-2006... súčasťou boli legendy ako wildcelt, seabrook, medik, kuko? ... neviem už presne, kto všetko, každopádne, som rád, že tento tím je znova na scéne a možem byť jeho súčasťou, tak chalani, dúfam, že budeme tipovať poctivo a podarí sa nám "uhrať" nejaký pozitívny výsledok
.... ZDAR!
aaž tuna na HF sme začali obaja v IC... ?

No tibor prečítaj si všetkých 123 stranok ...

máš pravdu medik, už si to veru až tak podrobne nepamatám, ale ako som zbehol uvodné stránky ICE CATS v tejto téme, tak prvá zostava z roku 2006 bola kuko, seabrook a my dvaja
... samozrejme, wildcelt bol stabilný člen v tých časoch, len na úvod pauzoval
... ja som práve naozaj rád, že ma tibor oslovil s ponukou práve z tímu ice cats, tento tím je spoločne s fire birds mne najbližší, strávil som tu vela, vzostupov aj pádov
... na tipovačku som sa už moc necítil a popravde, ak by to nebol jeden z týcho 2 tímov, nedal by som sa na to nahovoriť

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé