Blahozelam len tak dalej.Majo com netipoval?medik911 píše:no chalpci dnes som ziskal prve body tak dufam ze sa to uz konecne zlepsi lebo teraz nemam nejko dobru formu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
2. :omedik911 píše:ja som to nemyslel ze sa to pytam ale tak ze neviem ako ale nemyslel som to opytovacim sposobom!A mas pravdu teraz ideme jedina za 1 miestom inak neberem no este aj 2 moze byt
My sme ako Brazilia, Kanada, Zborna (kedysi davno ), nas zaujima iba 1.
Ale nie, cim vyssie tym lepsie, no ak sa nam bude darit tak ako naposledy, mozu to byt najvyssie priecky. Nasa najvacsia hviezda do rana skvele zabodovala, dufam, ze chyta znova skvelu formu a my ostatni mu musime skvele sekundovat
No tak v prvom rade este niesom hviezda iba sa mi zadarilo to sa stane urcite kazdemu z Vas . Hviezda je tiper ktory odtipuje min. 3 sezony a pohybuje sa medzi prvymi 7 tipermi a podava stabilne vykony, aspon podla mna .Ale tim sme silny aspon podla mna. Napriklad taky Wildcelt zacal tipovat ked bol este mlady (nehovorim ze si stary )a cim je starsi tim idu jeho vykony hore . Pre porovnanie Wild zacal tipovat ked este Medik nebol na plane . Medik toho este povazujem za velmi mladeho perespektivneho tipera ktory dufam ,ze v nasom time rozbehne velku karieru . A nas sefko Seabrook je v tejto sezone zatial naj GM ale este je len zaciatok a tiez podava stabilne vykony nemyslim len v tejto sezone .
plny suhlas, ale kuko nebud skromny, tuto sezonu sa ti dari, v priprave si prisiel o vitazstvo az na konci a v prvom kole si bol tiez na cele, ale musel si sa stiahnut a teraz znova smerujes k vysinam, posledna noc je toho dokazom, uhadnut vsetky zapasy, to sa nestava casto, aj ked je iba par zapasov snad sa ti bude darit aj nadalej, Ice Cats to budu potrebovat, a ze slava ti nestupne do hlavykuko píše:No tak v prvom rade este niesom hviezda iba sa mi zadarilo to sa stane urcite kazdemu z Vas . Hviezda je tiper ktory odtipuje min. 3 sezony a pohybuje sa medzi prvymi 7 tipermi a podava stabilne vykony, aspon podla mna .Ale tim sme silny aspon podla mna. Napriklad taky Wildcelt zacal tipovat ked bol este mlady (nehovorim ze si stary )a cim je starsi tim idu jeho vykony hore . Pre porovnanie Wild zacal tipovat ked este Medik nebol na plane . Medik toho este povazujem za velmi mladeho perespektivneho tipera ktory dufam ,ze v nasom time rozbehne velku karieru . A nas sefko Seabrook je v tejto sezone zatial naj GM ale este je len zaciatok a tiez podava stabilne vykony nemyslim len v tejto sezone .
chlapi chcem sa vam ospravedlnit za moju zlu fazonu fakt sa mi nedari a urcite ste odomna cakali viac.Co viac ktomu dodat musim sa pri tipovani pozastavit dlhsie a tie moje vykony trosku ustalit
IceCats predsa nema co hladat tak nizko v tabulkach
Este mame do konca casti 19 kol co je dost vela aj na to aby sme boli jasne prvy ale ak sa nam takto bude darit tak sme v riadnej
Musime zabrat a to poriadne lebo supery sa nam vzdialuju.Na prve miesto stracame 11 bodov co sa rozhodne da dohnat tak zaberme hlavne ja
IceCats predsa nema co hladat tak nizko v tabulkach
Este mame do konca casti 19 kol co je dost vela aj na to aby sme boli jasne prvy ale ak sa nam takto bude darit tak sme v riadnej
Musime zabrat a to poriadne lebo supery sa nam vzdialuju.Na prve miesto stracame 11 bodov co sa rozhodne da dohnat tak zaberme hlavne ja
No nech je tato sezoa uz na konci pretoze zaciatok som mal vyborny a koniec!Idem celkom na dno ako keby to nestacilo este aj sme posledny ale ako si vravel mozno to pomoze a som aj rad ze je prestavka na regeneraciu!
A tak ako vravel WIld vesele vianoce vam prajem kamosi aby ste mali vela lasky a nezrante sa
A tak ako vravel WIld vesele vianoce vam prajem kamosi aby ste mali vela lasky a nezrante sa
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé