od
janik » úte 31. pro 2013 09:19
hosi ja len jednu vec, nemozte dat traja 2 zo 4 zapasov rovnako aspon jeden tam musi aspon jeden zapas zmenit najma nechapem preco tak verite DET ktory nic nehra

u chicaga to este pochopim i ked LA tiez mohlo zabodovat ale ta 1 tam bola pravdepodobna takze risknut to u troch je v poho niekedy, musime sa trosku aj sledovat a u niektorych tazkych zapasov je dobre to trosku aj takticky ponat, nie len to nabuchat ako si sam myslim a zvysok ma nezaujima inak ak to nevyjde a co tak sledujem tak nam to velmi casto nevychadza a skor na takych zapasoch zapasy prehravame ci body stracame a nie a nie sa poucit a tak aj cela sezona vyzera
ja viem ze su momenty ked clovek veri ze ten zapas nemoze inak skoncit ale to proste nieje pravda tak ked uz to tipujem posledny a hraju vyrovnany superi tak to tam supnem niekedy opacne, nemozem to vykryt vsetko, tiez neikedy prichadzam o body ale proste je to timova zalezitost a tim by mal byt na prvom mieste ak budeme 4 individuality tak to mozme rovno zabalit

ja viem ze zohrat sa chce nejaky cas ale ani neviem ci to trosku sledujete alebo si len natipujete to svoje lebo ani tu to moc neozilo, uz nechce byt v situacii ked len dvaja tu nieco robime a sice som bez nejakych taktizovani dokazal vyhrat aj individualku lenze timovo to nebolo dobre lenze to uz bola situacia aka bola tam som uz nejaku spolupracu ani neocakaval ale teraz ju ocakavam, takze este raz vas ziadam nepretaktizovat to ale obcas to treba aj doplnit
no a teraz vam uz prajem pekneho silvestra a stastny novy rok