Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
škoda Wildo, lebo podľa mňa tu netreba riešiť nejaké extra úspechy, skôr sa zabaviť, ja osobne riešim len tímový úspech, individuálne mi to je jedno, aj podľa toho tipujem (tých remíz by som inak toľko nedrbal)WildCelt píše:pokracujte, nemusite koncit pretoze ja koncim
minulu sezonu mi to slo a nebola to nahoda, bola to dobra taktika, potvrdilo sa mi to v tejto sezone, ta taktika mi vychadzala aj na zaciatku tejto sezony, pokial som ju dodrziaval a vychadza mi aj pri tipovani NFL (bohuzial pre KTL sa pre mna stala prioritou, pretoze mam velku sancu vyhrat cenu) ale je to hodne casovo narocne to vsetko sledovat a nestoji mi zabijat tym kopec volneho casu len pre nejaky dobry pocit z umiestnenia
a tipovat len stylom nabuchat to tam nejako na nahodu, to ma naozaj nebavi, ked uz som zistil, ze ked sa clovek do toho vlozi, su vysledky (uz chapem aj Derryla, preco bol taky dobry a preco nepokracuje, presne pre toto), niekedy sa toho nakopi strasne moc a v poslednej dobe si zvykam pozerat zapasy Wild aj den ci 2 po odohrati, to znamena, ze 2 dni sa absolutne vyhybam NHL a netipovanim dopredu to proste nejde a to je pre mna velky problem, ani ma to nebavi a o vysledkoch radsej uplne pomlcim
vzdy som tipoval zapasy v dany den a aj ked som sa snazil sa to riesit tym tipovanim dopredu, proste to vzdy dopadalo zle a uz som z toho uplne znechuteny, proste sa nemozem do toho dostat, robim to az s nechutou, nasilu, no ma to vyznam, ved to vobec nie je momentalne pre mna zabava, takze si radsej oddychnem od toho
ale bol by som rad, keby pokracujete, tipovat ma bavi a urcite to neskor znovu skusim, mozno po olympiade, uz bude aj po sezone NFL, takze uvidim a ak nie, tak urcite by som chcel tipovat buducu sezonu, ale musim si to lepsie zorganizovat