Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ja sa inak ospravedlnujem ale moc sa mi nedari, a ani to moc nesledujem teraz takze to tam hadzem ako to pride ale co mi pride najsmiesnejsie tak v individuale som 5. pr tim body pre tim som bral snad 2-3 krat a snad ani raz ked som bodoval ja sme nebodovali naplno takze nechapem
tak ci tak musime zabrat, skoda ze uvod tohto kola nebol zaver toho predosleho lebo tam sme strasne stratili co je skoda ale ako vidiet bol to len kratsi vypadok no aby nas to nemrzelo este
tak ci tak musime zabrat, skoda ze uvod tohto kola nebol zaver toho predosleho lebo tam sme strasne stratili co je skoda ale ako vidiet bol to len kratsi vypadok no aby nas to nemrzelo este
Kurňa tak to si tu mám sám vytvoriť konverzáciu ?....
No tak chalani , celkovo je to na takom priemere, ale mohli by sme to zlepšít nemyslíte ?..
A ako ? Keď na to GM sere a jeho tipy stoja za...
Tak, GM si to zasa može dovoliť , sám seba predsa nevyhodí a v tíme nieje nikto iný , kto by prebral pozíciu...
No tak to je pravda... Ale mohli by sme ho trocha prevetrať nech si uvedomí, že netipuje nejaku školkársku ligu a hlavne že netipuje za náke MB ale za Ice Cats.... sakra tak nech sa uvedomííí !!!
čo svama je ?
No tak chalani , celkovo je to na takom priemere, ale mohli by sme to zlepšít nemyslíte ?..
A ako ? Keď na to GM sere a jeho tipy stoja za...
Tak, GM si to zasa može dovoliť , sám seba predsa nevyhodí a v tíme nieje nikto iný , kto by prebral pozíciu...
No tak to je pravda... Ale mohli by sme ho trocha prevetrať nech si uvedomí, že netipuje nejaku školkársku ligu a hlavne že netipuje za náke MB ale za Ice Cats.... sakra tak nech sa uvedomííí !!!
čo svama je ?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé