Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Wildo tak menšia odplata za tu individuálku mi nakoniec vdaka štastiu vyšla tak sme nakoniec 1 miesto získali obaja,´ty tam,ja v tímovej tipovačke ,ale si šikovný chalan a správny GM a tak chcem ti za parádnu sezonu zagratulovať, klobúk pred tebou dávam dole ale môžte byť na seba hrdý,podávali ste počas sezony parádne výkony a bol to napínavý duel až do konca,
tak, konecne je po sezone sice to bola skratena sezona, ale pre mna hodne narocna odsledoval som vsetky zapasy Wild, highlighty vsetkych zvysnych zapasov a poprecital statistiky kazdeho jedneho zapasu ZC, prinieslo to svoje ovocie, 2 vitazne kola v individualke, vitazstvo v sezone jednotlivcov, cim sa mi splnil jeden sen, timu to dopomohlo k vitazstvu v ZC, ale zial na splnenie najvacsieho sna to uz nestacilo asi by uz toho bolo v jednej sezone moc a neuniesol by som to
boli sme naozaj velmi blizko a chcem vam vsetkym podakovat, od Ohlunda az po janika dosiahli sme spolocne pre tento tim jeho najvacsi uspech v podobe 2. miesta a niekolko ciastkovych uspechov, co je vzhladom na to, ze tim ani povodne nemal tuto sezonu posobit fantasticke darilo sa, bola zabava a jedno s druhym prinieslo nezabudnutelnu sezonu a aj ked to na titul nestacilo pred finisom a dramou az do konca, aspon mame motivaciu do buducna pokusit sa to konecne vyhrat, pretoze vsetci si to aspon raz vyhrat zasluzite
teraz by to asi chcelo trosku vypustit KTL z hlavy, uzit si konecne playoff s Wild, MS a uvidime co bude v buducej sezone, naskyta sa niekolko lakavych moznosti, takze nebude lahke sa rozhodnut pre niektoru z nich...
boli sme naozaj velmi blizko a chcem vam vsetkym podakovat, od Ohlunda az po janika dosiahli sme spolocne pre tento tim jeho najvacsi uspech v podobe 2. miesta a niekolko ciastkovych uspechov, co je vzhladom na to, ze tim ani povodne nemal tuto sezonu posobit fantasticke darilo sa, bola zabava a jedno s druhym prinieslo nezabudnutelnu sezonu a aj ked to na titul nestacilo pred finisom a dramou az do konca, aspon mame motivaciu do buducna pokusit sa to konecne vyhrat, pretoze vsetci si to aspon raz vyhrat zasluzite
teraz by to asi chcelo trosku vypustit KTL z hlavy, uzit si konecne playoff s Wild, MS a uvidime co bude v buducej sezone, naskyta sa niekolko lakavych moznosti, takze nebude lahke sa rozhodnut pre niektoru z nich...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé