dnes to bola malina, ale v poslednych 4 kolach mame za superov vsetky timy z prvej trojky nasej tabulky takze to chce udrzat latku velmi vysoko ak chceme uspiet, samozrejme to ma aj vyhody ze mozme ziskat body v priamych subojoch a tym sa lahsie posunut hore ale nebude to lahke
neviem ci wild reagoval na moju spravu ale slusne takticky zvladnute to bolo i ked povodne ste to mali tak ze by ste ziskali viac bodov z danych vysedkov ale ak by nevysli boli by sme v ... a kedze sme vyhrali tak vam to isto ani vadit nebude medikovu 0 beriem na seba
to už sakra nieje možné s tými výsledkami.. veď to ani tipovať ja nemusím chvalabohu , že to ide teraz vám...
ešte 3 dni dobre by bolo mat skalp Anjelov
medo sa nam zase prebral wild standard a vitazstvo v kapse, tak uz len MG a kedze pavuci hraju s CP tak tam uz zial nemozme pomyslat aj keby sme vyhrali ale 3. miesto mame vo vlastnych rukach, horsie ako 4. uz ale neskoncime tak skusme co to da
Hosi, vyhrali jsme presidentsky pohar.
Vdajka vam vsem.. Zaslouzili jsme si to, / i tui ktori uz byli jednou dobu zbaleni a pripraveni odist /..
nacerpat sily a s vervou do PO
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!