Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Caute chalani nechcel som moj koniec sezony oznamovat takto po Wildovi ale ja som nemal moc casu.Tych dovodov mam fakt vela nechcem to tu rozoberat.Dufam ze sa vam bude darit a vyhrate to este
PS:Wild cakal som ze zostanes s Icecats no to som este nevedel ze hras za Best Bibbers no co uz nech sa ti dari
PS:Wild cakal som ze zostanes s Icecats no to som este nevedel ze hras za Best Bibbers no co uz nech sa ti dari
medik ty si klasaaaaaaamedik911 píše:Mozne je vsetko!!!!A canes po dlhom skumani tvojich tipov som dosiel k zaveru ze vacsinou davas no skoro vzdy na domace muzstva Mozes mi vysvetlit tvoje myslenie na tipovanie????
neber to slovo myslenie vazne len som nevedel ake slovo tam mam dat
hm...tak ja newiem,bo mi to skoro vzdy vyjde! a preco by som to nerobil???ved predsa vzdy je vacsia sanca,ze vyhra domaci,ako host....hm,ci si to myslel ako narazku ci co,nechapem?ked sa mi teraz takto dari sa ani enchystam zmenit taktiku...len aby som to nezariekolmedik911 píše:Mozne je vsetko!!!!A canes po dlhom skumani tvojich tipov som dosiel k zaveru ze vacsinou davas no skoro vzdy na domace muzstva Mozes mi vysvetlit tvoje myslenie na tipovanie????
neber to slovo myslenie vazne len som nevedel ake slovo tam mam dat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé