Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
hrali sme skupinu o titul a nasledne 3x po sebe playoff
prvykrat nebudeme hrat o titul, po katastrofalnych poslednych kolach
ako som uz naznacil, dnesnym dnom koncim ako GM tohto timu a taktiez z neho odchadzam
zo dna, ked sme tu boli na posmech sme ho dostali az na vrchol, no 2x po sebe sme skoncili pred branami finale
bola tu zabava, ale uz to v poslednej dobe nebolo ono a preto som sa rozhodol pre zmenu, nechcem dopadnut ako MB
neviem ake plany mate vy, ci udrzite tim, ale ak nie, bol by som rad, ak by ho nepreberal nik iny a tim zanikol, bol to nas tim :smile03:
mozno sa este niekedy a niekde stretneme
prvykrat nebudeme hrat o titul, po katastrofalnych poslednych kolach
ako som uz naznacil, dnesnym dnom koncim ako GM tohto timu a taktiez z neho odchadzam
zo dna, ked sme tu boli na posmech sme ho dostali az na vrchol, no 2x po sebe sme skoncili pred branami finale
bola tu zabava, ale uz to v poslednej dobe nebolo ono a preto som sa rozhodol pre zmenu, nechcem dopadnut ako MB

neviem ake plany mate vy, ci udrzite tim, ale ak nie, bol by som rad, ak by ho nepreberal nik iny a tim zanikol, bol to nas tim :smile03:
mozno sa este niekedy a niekde stretneme

Já chtěl tipovat za čičinky, ale vzhledem k tomu, co všechno dělám, jsem řekl jasně, že GM nechci být, neměl bych na to čas. Bohužel nikdo už neřekl, jestli čičinky budou nebo ne a pak jsem dostal od Miloše nabídku, zda nechci tipovat, tak jsem samozřejmě kývnul, protože jsem říkal, že se vrátím další sezónu, že jo

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé