Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Wilde, to si mohl ... ale je blbost, co oba píšete. Naopak je to dělané tak, aby mohl člověk vyhrát, i když se třeba zapojí v polovině měsíce, protože ve většině tipovaček je to tak, že když netipuješ vše, tak i kdyby se ti dařilo, tak nemáš šanci. Tady je to i určité taktizování. Záleží na každém, jakou taktiku zvolí.
To je právě to, z čeho jsem vycházel při tom, jak to udělat. Dříve jsem tipoval na jednom nejmenovaném serveru. Hodně se mi dařilo, celou sezónu. Držel jsem se mezi třemi nejlepšími, jenomže jak víš, NHL je dlouhodobá soutěž. No a já jel na dovolenou. Nemohl jsem pár dní tipovat a v konečném výsledku mně právě těch pár dní chybělo, abych se umístil a vyhrál. To mě maximálně nakrklo a už jsem tam nikdy netipoval. No a když jsem právě dělal tuhle tipovací soutěž, tak jsem si řekl, že rozhodně nechci udělat soutěž, kdy někdo pár dní netipuje a hned je vyřazen z toho, že může uspět. Stejný systém je u NBAlive.cz a pohodička to tam běží. Konkurence je po tom roce velká a pak je i zábava tipovat, právě proto, že se to může hodně měnit.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé