Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ať je to cokoli Wild, tak držím palce, ať to vyřešíš a doufám, jestli o mně bude příští sezónu zájem, se zase potkáme v jednom týmu. Tuhle sezónu vyhrajeme kvůli tobě a pro tebeWildCelt píše:hosi, hlavne medik a S, s ktorymi to uz tahame spolu dost dlho, ale aj ty boss, ste skveli tiperi a tipovat spolu s vami v jednom time je skvele, sme skvely tim, viem, ze ku koncu dobre rozbehnutej sezony uz chyba iba kusok a preto ma to o to viac mrzi, ale tuto sezonu uz s vami nedokoncim
prepacte mi to
nema to nic spolocne s tymi aferkami, do ktorych som bol zapleteny, je to z osobnych dovodov
verim, ze S prevezme tim ako GM, natipujem dopredu, akonahle budete mat nahradu, tak ma dajte nahradit (mne pojde trest a hned ma mozete nahradit), pokusim sa oslovit jedneho tipera, aby ma nahradil, ak to nevyjde, dufam, ze S najde nahradu a dobojujete tuto sezonu co najlepsie, DRZIM VAM PALCE
rad sa vratim buducu sezonu
jedna mačka je maskotom tímu Kent, pred novou sezonou.Je to velká fešanda a tejto by si sa snád Wildo nebál.WildCelt píše:teraz prezradim nieco, co mozno vsetkych sokuje, ale ja nemam rad mackyIvan píše:Ale aj tak to nemeni nic na veci, ze ked pojdem autom a uvidim macku tak sa ju pokusim za kazdu cenu zrazit- mozno to bude akurat medik alebo Wildoa este sa aj bojim pavukov
![]()
![]()