Já se teď spíš soustředím do konce ledna na reálné sázky - Expekt ... velká výzva je VAN, DAL, PHI, NYI a CHI. To jsou týmy, které musí do konce ledna bezpodmínečně aspoň jednou v normální hrací době vyhrát, abych byl spokojený Mám v tom hodně prachů rozjetých a dřív nebo později budu slavit úspěchWildCelt píše:stupame tak v tom pokracujme S nabera formu boss trosku polavil medik je momentalne kapitola sama o sebe mne to sice ide, ale to urcite dlho nevydrzi takze zaberte
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Vy jste ptáci ... no hlavně že VAN vyhrál, i když dal gól v oslabení před koncem a už jsem nevěřil ... jeho špatná série mě dohnala až k tomu, že jsem dal za 20.000,- Kč a vyhrál 45.000,- Kč a s tím, co jsem do VAN investoval, že jsem jim věřil v zápasech předtím, jsem vyhrál nakonec díky této sérii 5.850,- Kč čistého ... óóóóóó jak jsem nakonec šťasten, i když jsem málem zešedivěl
Já jsem klidný ... kdyby to nevyšlo, musel bych dát víc, protože víš, že jednou vyhrajou ... i Detroit je už uzavřetá série za 12k s výhrou 18k ... bohužel čistý výdělek je pouze několik stovek, protože byl nízkej kurz ...Seabrook píše:to uz je dobry adrenalin no tie peniazky su sice pekne ale za tie nervy pri tom neviem ci to stoji ja to dobre poznam, v noci stale pozerat na telefone vysledky a nespat...Wild uz tiez vie co to je ale az do takych hodot neviem ci by som siel...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé