Cítím, že když se nepodaří, tak mě zastoupíte ... a na All-Star Game nepůjdu... musím se šetřit na závěr sezóny Přeci jenom nám starší dříve dochází baterky a tak se musím více koncentrovat :frajer2:WildCelt píše:OCH, TO MENO ANI NEVYSLOVUJ NADARMO dnes 6 zapasov, uvidime co prinesu, hovoris bossi :frajer2: ze tazke zapasy, no tak to budu zase odo mna asi trosku :ble: tipy inak ide ti, len tak dalej a nominacia na ALL-STAR by ta nemala minutmedik911 píše:ti joo a potom slovo KUKOVE JE AKE :biglol:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ale to sa neodmieta to je pocta zucastnit sa a neboj, ved je den volna pred aj po nom, takze by si zregeneroval v pohode a ako by to bolo, keby IC nemaju zastupenie vyzera to tak, ze si absolutne zasluzis miestenku, atakujes miesto zberaca pukov timu konferencie Dark Riders, no ak nepolavis z terajsich vykonov, mozno z toho bude aj pozicia kapitana, ci jeho asistenta ale lubi sa mi, ze hlavne chces pomoct timu v playoff
neprovokuj maro ja som tiez do vas nepindal, ked ste boli az tam tam, aj ked to bolo velmi tazke, nerypnut si
no a teraz vazne, je to bieda, nejde o to, ze sme stratili behom 2 dni na 1. mesto 20 bodov a uz ma nebavi pisat, ze na to ako biedne sme natipovali ta strata nie je moc velka na timy tesme pred nami, tie zavery su proste z nasej strany katastrofalne, kazde jedno kolo, som z toho uz zniceny a ak sa aj toto kolo na konci pred nas dostanu MB, tak ma asi a rezignujem...
este je 6 dni, 2 budu 11-zapasove, je tam dost zappasov, tak zaberme, presvedcte ma, ze tento tim na to ma, ze nie je potrebna zmena...
no a teraz vazne, je to bieda, nejde o to, ze sme stratili behom 2 dni na 1. mesto 20 bodov a uz ma nebavi pisat, ze na to ako biedne sme natipovali ta strata nie je moc velka na timy tesme pred nami, tie zavery su proste z nasej strany katastrofalne, kazde jedno kolo, som z toho uz zniceny a ak sa aj toto kolo na konci pred nas dostanu MB, tak ma asi a rezignujem...
este je 6 dni, 2 budu 11-zapasove, je tam dost zappasov, tak zaberme, presvedcte ma, ze tento tim na to ma, ze nie je potrebna zmena...
pamatate na tuto vetu:
„ľudia ja som umelec, všetky zápasy som tipol presne naopak“ (j0man, 25.11.2007 – po tom ako z 12 zápasov natipoval všetky presne naopak)
a co je potom s timom, ktoreho dvaja tiperi pri 11ich zapasoch chytili nulu
mam dojem, ze dnes vyhodnotenie tak skoro nebude :biglol:
„ľudia ja som umelec, všetky zápasy som tipol presne naopak“ (j0man, 25.11.2007 – po tom ako z 12 zápasov natipoval všetky presne naopak)
a co je potom s timom, ktoreho dvaja tiperi pri 11ich zapasoch chytili nulu
mam dojem, ze dnes vyhodnotenie tak skoro nebude :biglol:
mat 2 nuly a pritom 30 bodov, to je uz za hranicami ludskych moznosti, to dokazu iba cicinki medik nezabijaj ma prosim ta taktika bola takmer dokonala, chybalo len malicko, aby padli tie 0 sice by si mal 20 bodov a tim 36 a este by tam bola sanca, ze keby nedam same 0 tak uhadnem vsetko a mam 22 bodov a tim by mal 42 bodov ale ani to by nestacilo keby padli tie 0 mi by sme mali kopu bodov a ostatni nic, ale nechapem preco nebola ani jedna, ved som mal nejake to info zo zamoria
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé