Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
presne tak, je to tazke, konkurencia je obrovska, tak ako v minulom kole sme v nadupanej skupine, no musime zabrat
v poslednej dobe tie vykony a vysledky nie su najlepsie, je to len take priemerne
sice dolezity bude az zaver februara a marec
no ked to pride musime byt v pohode, takze zabereme cicinki, je cas sa do toho poriadne obut, sezona sa coskoro zacne
v poslednej dobe tie vykony a vysledky nie su najlepsie, je to len take priemerne
sice dolezity bude az zaver februara a marec
no ked to pride musime byt v pohode, takze zabereme cicinki, je cas sa do toho poriadne obut, sezona sa coskoro zacne
no konecne sme na bodoch, tusim 1x v tomto kole, snad sa od toho odrazime k lepsim vykonom, do rana to nebolo zle, len skoda, ze este nejaky ten bodik tam nepribudol, stacilo, aby som napr. veril niekomu z favoritov WSH, BOS, DET :ja_neviem: alebo hrali tak ako som tipoval no neva, nebude to jednoduche, musime ist zrejme malymi krockami hore hlavne to nepokaslime najblizsi den, ked sme sa uz konecne dostali na body SC na 3. mieste su uplne hratelni a ked sa zadari aj ti vyssie tak zaberme cicinki, go go go, este mame 10 dni...
do rana slusnych 18 bodikov stupame, to je dobre, len tak dalej, superom za nami sa vzdalujeme a superom pred nami sa blizime skoda tej MIN, jaaaj, 25s chybalo mohli sme mat o 2b viac, ale to ma tak nestve, stve ma to, ze ini ryzovali na tej X co tam padla no neva, makame dalej teraz nam docela ide, tak snad to vydrzi a ako na novy rok, tak po cely rok, dufam
OCH, TO MENO ANI NEVYSLOVUJ NADARMO dnes 6 zapasov, uvidime co prinesu, hovoris bossi :frajer2: ze tazke zapasy, no tak to budu zase odo mna asi trosku :ble: tipy inak ide ti, len tak dalej a nominacia na ALL-STAR by ta nemala minutmedik911 píše:ti joo a potom slovo KUKOVE JE AKE :biglol:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé