Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ok chalani ... beru sebou notebook a budu mít nejspíš i připojení na internet, ale to beru z toho důvodu, protože mé obchody musí právě před Vánocemi běžet, takže přes den si budu užívat a večer budu řešit obchody ... i tak se těším ... snad mi zítra v práci tu dovolenou nezakážou, když jsem na ně tak nasratý
fuuha, tak je to riadne nabite v tej nasej skupine 1-bodove rozostupy od 1. az po 4. miesto dnes 12 zapasov, ktore uz mozu co to napovedat, kto bude o co hrat vo zvysku kola, hlavne treba drzat krok a udrziavat kontakt s absolutnou spickou :frajer2: ved cicinki predsa vedia, ze aj v posledny den sa da poskocit na 1. miesto, ba aj z 3. miesta
tak, budme radi, ze sme mohli sme dopadnut aj podstatne horsie, staci pozriet ako dopadli SA, EI ci FC start sme nemali bohvieaky, postupne sme sa predrali az hore a bojovali o prvenstvo sice to nevyslo, no ziskali sme slusnych 6 bodikov do tabulky zakladnej casti, sice nas predbehli MB ale proste konkurencia v MODREJ SKUPINE bola proste toto kolecko obrovska a DD mali proste skvely zaver
na jednej strane skoda pre nas medo, ale na strane druhej DOBRE TAK, nerobte neplechu a nedostanete BAN, ked si to tak clovek uvedomy, vsetci na to riadne doplatili, PT sa trapia od zaciatku 2. kola, kedy tipovali koli BAN-u oslabeni, KH prisli koli BAN-u o prvenstvo a zviezlo sa to s nimi aj do dalsieho kola, FC asi dostali zasluzeny trest aj v tomto kole za prehresky z toho minuleho...medik911 píše:NO nedari sa umna enviem cim to bude sakris asi tym banom:Dnic dalse kolo vyhrame
proste je to dobre, ze timi doplacaju na zle spravanie tiperov, tak nech si to vsetci rozmyslia, nez zacnu vystrajat
Nabokov, jsem jednatelem společnosti a starám se, aby obchod běžel. Ohledně cen atd. jsem už tu jednou psal. Triko samotné si za 20,- EUR mohl sehnat leda přes nějakou "černotu" nebo nějak bokem, případně v nějaké super slevě, jinak to není téměř možné. Ale jak už jsem zde jednou psal, něco jiného je sehnat nějaké zboží 1ks pro jednoho, nebo pravidelně objednávat, prodávat, započítávat do toho práci lidí, DPH, clo z USA, podnikatelské riziko, atd. atd. Je toho hodně a kdo nepodniká, je to těžké vysvětlovat.Nabokov_SJS píše:Pavel ty mas co s Fanobchod.cz ?? ja som kúpil u nás v hokejovom obchode tricko Toronto za 20 eur - 600sk a tam je za 971cz - 1200sk ....
ale aj tak si stade asi idem objednavat bundu SJS... :frajer2:
Jinak budu samozřejmě rád, pokud ti budeme moci cokoli zajistit. Nyní třeba pracuji na tom, abychom měli v sortimentu puk All-Star Game 2009
Jako by si mi cetl z duse I ja vam chalani vsechno nej a po kraticke prestavce se do toho musime opet oprit. V realnem tipovani mam urcitou strategii, ktera se zacina i vyplacet, bohuzel v tom nasem tipovani se neda vyuzit, ale co uz, nejak to dopadneWildCelt píše:aj ja vam medik, S a Pavel :smile03: uzite si volno a potom zaberme a posunme IC v tabulke vyssie
Stejnak nakonec budeme na kazdeho delat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé