Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
a ze o nom neviem, ale teraz vazne ma nic nenapada, co by si mohol mysliet medik naozaj tak tak S, sme na tom rovnako s tym prihliadanim hlavne teraz ked musim vsetky tipy skopirovat, snazim sa to co najrychlejsie a ked to konecne mam, nemam chut ocumovat niekoho tipy a dumat nad tym ja sa riadim heslom, ze najlepsie timu pomozem, ked uhadnem vsetko alebo aspon co najviac kedy zautocime na areka S
chalani tak dneska sme to uplne fakt brutal zabili sme boli jednoznacne najlepsi nik na nas nemal ani narok .. len tak dal krasa krasa brilliant:)
inac sa mi lubi poradie jednotlivcov Wild a S 2a 3 a 128 bodov a Pavel a ja 18 a 19 a 119 bodov.. krasne sme perfektni
inac v tich bodoch neviem cimam rpavdu som naspamat robil:)
len tak dal...
inac sa mi lubi poradie jednotlivcov Wild a S 2a 3 a 128 bodov a Pavel a ja 18 a 19 a 119 bodov.. krasne sme perfektni
inac v tich bodoch neviem cimam rpavdu som naspamat robil:)
len tak dal...
parada, len nepolavit a vydrzat a odmena nas neminie
inak tie bodiky su fakt co si spominal, ale aj tie timove, fakt to valime toto kolo
IC 311
...
CH a KH 275
...
SC 263 (pre nich dost krute, nevyspytatelnost tohto kola)
samozrejme, je to trochu skreslujuce, koli tym dnom volna, ale aj my sme mali volno, ked sa hralo slusnych 7 zapasikov
proste skvela forma cicinki, go go go
inak tie bodiky su fakt co si spominal, ale aj tie timove, fakt to valime toto kolo
IC 311
...
CH a KH 275
...
SC 263 (pre nich dost krute, nevyspytatelnost tohto kola)
samozrejme, je to trochu skreslujuce, koli tym dnom volna, ale aj my sme mali volno, ked sa hralo slusnych 7 zapasikov
proste skvela forma cicinki, go go go
to byla skvela podivana
wild po nepresvedcivych vysledkoch ukazal ze este v tomto kole ma co predviest povodne sme ja alebo medik mali mat povinne volno spolu s pavlom ale nejak sme sa nedohodli tak sme z toho spravili exbiciu
tak wild kedy si vychutname areka neviem ci na to bude priestor dnes vecer ked su iba 3 matche...
wild po nepresvedcivych vysledkoch ukazal ze este v tomto kole ma co predviest povodne sme ja alebo medik mali mat povinne volno spolu s pavlom ale nejak sme sa nedohodli tak sme z toho spravili exbiciu
tak wild kedy si vychutname areka neviem ci na to bude priestor dnes vecer ked su iba 3 matche...
Ludo ako uz dobre vieme vraj? prestal no do nasej redakcie sa dostalo :o video..mame zaruceny zdroj (maros z MB), ze konar bol poliaty alkoholickym napojom.. http://free.zoznam.sk/video/gallery/Tanecnica-pri-tyci
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé