Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
vyletel sokol, prsalo zmokol, prechladol zdo...
vychod je zatial bodovo na tom lepsie na druhu stranu treba brat do uvahy aj to ze zapad je tradicia, takmer vsetky timy zakladatelske su tu az na BB ktoreho ale zakladatelia cize ja a matejko su tiez na zapade a to ze mladikom sa teraz dari neznamena nic, skoda EI ktori sa len hladaju stale... uvidime neskor.
IC je tiez jeden spickovy tim a dovolim si tvrdit ze kvalitnejsi ako TF aj ked sa vam podarilo vyhrat sezonu
vychod je zatial bodovo na tom lepsie na druhu stranu treba brat do uvahy aj to ze zapad je tradicia, takmer vsetky timy zakladatelske su tu az na BB ktoreho ale zakladatelia cize ja a matejko su tiez na zapade a to ze mladikom sa teraz dari neznamena nic, skoda EI ktori sa len hladaju stale... uvidime neskor.
IC je tiez jeden spickovy tim a dovolim si tvrdit ze kvalitnejsi ako TF aj ked sa vam podarilo vyhrat sezonu
uz sa tesim, ked sa s vami stretneme v skupine v 3. alebo 4. kole tam bude zaujimava konfrontacia konferencii teraz predsa len timy sa sustreduju na tu svoju konferenciu a niekedy staci tipovat len co treba, napr. my to teraz musime drzat za kazdu cenu, hlavne ked sme oslabeni a nie sa s vami natahovat na dialku, aj ked ma serie, ze vas nemozeme predbehnutpetrik píše:mozno tak vasu slabsiu konferenciu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé