Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
deti moje, takto predsavte si ako to otocime a postupime a potom si povieme, paaani, mi sme dokazali postupit cez silnych MB a to sme prehravali uz 0:2 a dokazali sme to otocit viete si predstavit, aky by to bol ohromny pocit uz len preto sa oplati zabojovat a ist to otocit tak idme na pivo cicinky ved vieme, ze na to mame
hmmma predstav si slova, ze New Iork, polostrov Iukatán atd ... inak,dufam,ze to s tim premenovanim nemislite vazne, ice cats boli cool, toto nove teda nic moc....drzim ale prsti,aj ked to uz vyzera dost zleWildCelt píše:ved aj pisem a este, ked si pisem s medikom :biglol: best of baiern ale je to tazke pisat raz tak a potom zase tak
Dik chalani za velmi dobru sezonu kuko, medik, Seabrook, tomi
Skoncili sme na peknom 3. mieste Skoda, ze nam to playoff nevyslo :ja_neviem: Ja si vsak viac cenim, nie to, ze sme skoncili na 3. mieste, ale to, ze sa nam podarilo spravit timu ICE CATS este lepsie meno a dostat ho uz medzi top timy KTL, kde si urcite tak skvely tim zasluzi byt :frajer2:
Posobit v tomto time je skutocne skvele, vzdy v nom bola sranda kto v nom niekedy posobil, verim, ze mi da za pravdu
Teraz nas caka pol roka pauza no coskoro tu mame leto, tak to urcite rychlo ubehne dufam, ze sa tu znova stretneme to v akom zlozeni, to nevie este nik tim Ciciniek tu vsak bude urcite a verim, ze sa znova vytvori skvela partia tiperov, ktora znova dostane tim tam, kde vsetci chceme, aby bol...
predbezne zlozenie timu na novu sezonu vsak oznamim zrejme uz coskoro
Skoncili sme na peknom 3. mieste Skoda, ze nam to playoff nevyslo :ja_neviem: Ja si vsak viac cenim, nie to, ze sme skoncili na 3. mieste, ale to, ze sa nam podarilo spravit timu ICE CATS este lepsie meno a dostat ho uz medzi top timy KTL, kde si urcite tak skvely tim zasluzi byt :frajer2:
Posobit v tomto time je skutocne skvele, vzdy v nom bola sranda kto v nom niekedy posobil, verim, ze mi da za pravdu
Teraz nas caka pol roka pauza no coskoro tu mame leto, tak to urcite rychlo ubehne dufam, ze sa tu znova stretneme to v akom zlozeni, to nevie este nik tim Ciciniek tu vsak bude urcite a verim, ze sa znova vytvori skvela partia tiperov, ktora znova dostane tim tam, kde vsetci chceme, aby bol...
bola to skvela sezona aj ked nie s takym koncom akym sme si zelali myslim ze to bude tazke niekedy zopakovat...
taktiez sa chcem podakovat spoluhracom za skvele vykony hlavne nasmu GM ktory dokazal po mojej zlej situacii prebrat do ruk tento tim
a dufam ze od novej sezony sa posklada zase taka vitezna masina
taktiez sa chcem podakovat spoluhracom za skvele vykony hlavne nasmu GM ktory dokazal po mojej zlej situacii prebrat do ruk tento tim
a dufam ze od novej sezony sa posklada zase taka vitezna masina
medik911 píše:tak to si potom dobri
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé