Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ja myslim ze to bylo v klidu
no trosku jsme si zaspamovali at ty nase vytvory nemuze rano nikdo cist
Ted jsem natipoval a az pak jsem si vsiml ze tam mate s Joeikem 0 na VAn tak jsem to zmenil na 2 at je vetsi sance, Milous snad vykryje 1, timto ho do toho ale nenutim. on je tu sef, chlap na svym miste

Ted jsem natipoval a az pak jsem si vsiml ze tam mate s Joeikem 0 na VAn tak jsem to zmenil na 2 at je vetsi sance, Milous snad vykryje 1, timto ho do toho ale nenutim. on je tu sef, chlap na svym miste

to je jasné Selly.Selly8 píše: Ted jsem natipoval a az pak jsem si vsiml ze tam mate s Joeikem 0 na VAn tak jsem to zmenil na 2 at je vetsi sance, Milous snad vykryje 1, timto ho do toho ale nenutim. on je tu sef, chlap na svym miste

no asi budeme musieť Joe,Joe S. píše:asi v priebehu tyzdna treba absolvovat dake sustredenie

Nakoniec tá 0 ktorú nikto nemal na zápas jazdcov nebola a tak 3 máme 2 body v kapse. :good:Trocha som sa bál,že padne, lebo nikto ju natipovanú z nás nemal a doteraz sme mali pech na výsledky zápasov, ale jazdci ma nesklamali a zdolali kačerov.
Ted už jen jak dopadne 2 zápas,ideálne by bolo, keby Vancouver neprehral.Najviac by bodla plichta.
No to sústredenie
musíme urobiť čím skôr, kým nám rýchlik neujde a je šanca ešte v tomto kole niečo uhrať.Bo to jak nám to teraz ide je otras.A ten dnešný deň ,to bola sila.
Nám snaď pomôže v tieto dni keď je na rade veľa zápasov, už len jedna známa osvedčená metóda na tieto prípady, (keď na tipéra padne depka a nič sa nedarí) ktorá znie:Na papier si napíš svoje tipy ako by si to chcel natipovať,potom ten papier pokrč a zahoď a naostro to daj presne naopak.

No dnes to vyzerá na pekný výsledok, ked pred koncom posledného zápasu ANA-MIN zatiaľ kajo má plný zásah, čo je veľmi pekných 9 bodov
a ja mám 6 bodov, plus obaja si to môžme vylepšiť, ak Sellyho Anaheim vyhrá a zatiaľ to tak vyzerá.
Takže istých je už teraz 15 bodov a môžme získať o 4 viac.Snád už to smolu prelomíme a skonči to tak.

No dnes boli vcelku očakávané výsledky, akurát som skúsil tipnúť prekvapka v tých zápasoch Washingtonu a Phoenixu,no nevyšlo to.
Mrzí ma to,mohol som získať viac bodov pre tím.
Veril som,že tímy Sharks i Blues potvrdia dobrú formu, i bilanci vzájomných zápasov ,no nevyšlo to.No čo už, treba bojovať daľej.Hlavne neklesajme na duchu a bojujme ako sa na drakov patrí.
Bodované priečky nie sú ďaleko a treba sa o ne pobiť,každý 1 bod sa môže v závere zísť, pri konečnom účtovaní po základnej časti.Raz sa tá smola musí skončiť a potom sa súperi majú na čo tešiť.Sezóna je dlhá, náš čas ešte príde.

Selly dnes ti to vyšlo celkom pekne.Selly8 píše:Ja uz do riti nevim jak tipovat, kdyz jednou risknu dat proti favoritovi tak samozrejme vyhraje![]()
No nic, musime bojovat ikdyz se nedari
POME DRACI!!!

Chalani dnes bude dôležitý deň, v hre bude veľký počet bodov ,ktoré nás môžu vyniesť do neba, ale aj pekla. :frajer2: Treba zabojovať a pokúsiť sa prelomiť smolu, ktorá sa nás zatiaľ drží.Verím,že sa už konečne šťastie usmeje aj na nás,vydolujeme z neho čo najviac bodov a bude to odrazový mostík, do dalších dní tohoto kola.

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé