od
Derryl » pon 17. srp 2009 15:20
Chester píše:Dean píše:Dali sme hlavy dokopy so spolumajiteľmi Kentu a rozhodli sme sa po dlhých a búrlivých debatách pre rokovania s majiteľom Drakov Derrylom a zvyšnými členmi vedenia a dohodnúť sa na projekte na základe ktorého by sme prišli do tímu Drexel ,stabilizovať Drexel Dragons a udržať ho na mape KTL.
tak zvysni clenovia hej
mozes mi ich vymenovat ? ci mozem ja ? skusim : derryl,derryl,derryl,derryl.Asi to boli tito ini ma nenapadaju
Velky majitel vyjadri sa.
Miloš je aj velký básnik v jednej osobe tak to kapánek nadhodnotil, ze burlive debaty
Miloš by ozaj mohol písať romány
A k čomu sa mam čil vyjadrovať Chestynko
Ci chcel si by DD zmizli z KTL mapy, pretoze o to ti asi šlo, ja už netipujem, lebo sa necitim byť oporou akou som byval kedysi a ty si už minulosť pre DD.
Točime sa stále dookola, lebo tebe šlo hlavne o Tybyčka a skym by tipoval po odchode trojice tiperov, snad on by bol GMom ale pardon, on GMom byť nechcel, on chcel iba tipovať za DD ale s kym mi povedz? Z Dedom Mrazom? Alebo si vymyslime fiktivnych spoluhracov ako mal kedysi este na slovaknhl tím Furios Lions a to si ty musis pamatat a aj jeho najstarsi clenovia hlavne arek, matejko ci eman.
Miloš prisiel z lukrativnou ponukou, navyse ma aj zohratych spoluhracov, je tam kajo, ktory patri k najlepsim tiperom v historii KTLky, Selly, ktory sa zlepsuje zo dna na den a ten stvrty je v rokovani.
HK prevezme Alex, je tam švolco a dvaja dalsi tiperi su tiež v rokovani, pre dobro KTLky sa zachovaju oba timy, v tejto chvili to považujem za najlepsiu alternativu, aby v novej sezone tim DD skusil zopakovať triumf štvorice Exo, Fear, Tybo a Rozik.
Tot vše, už k tomu nemam čo dodať.