Ked DD hrozil zánik ,došli za mnou moji fanúšikovia z čias pôsobenia v tíme Drakov a poprosili ma, nech sa toho ujmem.Ich deti a kamaráti by nemali kam chodiť za športom a flákali by sa iba po hospodách a nevestincoch.

Dali sme hlavy dokopy so spolumajiteľmi Kentu a rozhodli sme sa po dlhých a búrlivých debatách pre rokovania s majiteľom Drakov Derrylom a zvyšnými členmi vedenia a dohodnúť sa na projekte na základe ktorého by sme prišli do tímu Drexel ,stabilizovať Drexel Dragons a udržať ho na mape KTL.Našli sme u nich veľké pochopenie pre našu spoločnú vec a ceníme si ich ústretovosť s ktorou na rokovaniach vystupovali a ktorým výsledkom bola dohoda,ktorou nás povereli vedením tímu bez nejakých veľkých podmienok a dali mi voľnú ruku na základej ktorej som si mohol vybrať tím spolupracovníkov ktorému verím a s ktorým sme spoločne vybudovali zdravé základy novému tímu v KTL Hockey Kentu.

Preto som si so sebou zobral časť najbližších kolegov nielen z radov tipérov, ale i dalších pracovníkov Kentu , ktorým dôverujem a majú skvelé tipérske,hovorcovské,manažérske i ľudské kvality a na ktorých sa môžem absolútne spolahnúť.

A s ktorými ten úkol bude jednoduchší ,ako keby som začínal úplne na zelenej lúke s novými ľudmi.

Za to im veľmi ďakujem.
Kajo je skvelý chalan a už 2 sezónu moja pravá ruka, je skvelý tipér, ktorý patrí dlhodobo k elitným tipérom KTL, kolega a skúsená,rešpektovaná persóna KTL, ktorý už toho vo svojom tipérskom živote preskákal veľa a pred touto náročnou úlohou, sa mu nohy nerozklepú.

Selly toho za sebou toľko nemá, ale je to tiež veľmi kvalitný tipér, ktorý sa derie medzi elitu v KTL,skvelý chalan , ktorý zažil ťažké časy v bývalom tíme Famiglia Corleone, kde boli veľké problémy s disciplínou tipérov a nezlomilo ho to a uchoval si zmysel pre humor napriek tažkým časom a práve takýto typ tipéra by každý GM chcel mať vo svojom tíme.Som rád,že šli do tohto projektu na záchranu tímu Drakov so mnou.

S nimi bude radosť tipovať a verím ,že budeme skvelo spolupracovať a doplnať sa.Na 4 tipérovi ešte pracujem.
Verím,že nový GM Kentu Alex ktorý bude mať premiéru na poste GM ale v KTL už toho preskákal veľa, je rešpektovanou osobou na HF, ktorý je skvelý ako človek i tipér si s náročnou úlohou vybudovať nanovo tím Kentu a dať mu perspektívu do dalších rokov poradí a bude skvelým GM.

O tom ,že som vybral správneho človeka ktorý dokáže tím stabilizovať a zaručí mu veľkú perspektívu nepochybujem.

Verím,že oba tímy budú skvelo fungovať a budú patriť k najlepším tímom KTL.