1. zapas ste chlopi zvladli aj ked iba v trojici.
Chvalabohu, ze v tomto 1 hracom dni sme mali velku hviezdu asi celej KTLky zo vsetkych posobiacich timo, nepredpokladam, ze by jednotlivec ziskal viac ako 13 b.
A ako pise Exo, uhadnut 6 zo 7 matchov NHLky je fenomenalne
Rozik, patri ti obrovska

a velka vdaka k zisku doleziteho prveho bodu.
Exo a ty pozor na cepiho, lebo prvy duel sa mu podarilo uspesne ta ubranit a tvoje body Draci potrebuju ako sol.
Fear na poslednu chvilu dorazil, kedze znova žuroval

:beee: v hoteli Plaza
Nepaci sa mi, ale pocinanie Tybyceka a som sklamany, ze opat nenatipoval, kedze posledny 5 duel z Pivkarmi absolvoval a tak som po 4 kolach z BB kedy sa nedostavil cakal ze tim bude komplet.
2 duel sa onedlho blizi chlopi a vyhodu domaceho prostredia pred fantastickymi fanusikmi treba zurocit do uspesneho konca, aby sme mali potrebny naskok pred dlhou cestou k cepikovcom.
Rozik spolieham sa na tvoju formu v 1. zapase, exov takticky vykon okoreneny jednym z najvyssich poctov bodov zo vsetkych timov a fearovu hru do tela okoreneny aj

ktori nasi fanuskovia miluju a priam sa v tom vyzivaju a Tybyckove dorazenie na tento duel
Chlopi, mate na to, treba ziskat dolezity druhy bod prave dnes
Neda mi nespomenut ani par VIP hostov, ako napr. Sellyho, ktori pocas celeho duelu enormne fandil Drakom a vypil neskutovne mnozstvo alkoholu a v 3. tretine ho musela odniest zachranka na vyplach žaludka
Ale uz je v poriadku a na druhy duel odkazuje svojmu GMovi Milosovi, uz sa tak neztrieskam
Derryl srdecne pozyva vsetkych VIP hostov, ktori sa zucastnili aj na 1.zapase a podarilo sa mu presvedcit aj janika aby uvolnil Chestera, kedze Ohnivaci hraju az o styri hodiny neskor