Champions pre 3 kolo tim Drexel Dragons hip hip hurá
Idem sa k Vám silno

prihovoriť ako majitel tímu
Som na Vás nesmierne hrdy, dokazali ste to, co sa podarilo este v minulej sezone a to nebola ta konkurencia takto nabita, tim dokazal, ze je jednotny a sudrzny a aj bez nejakych extremnych hviezd akymi boli v minulosti Chester a hadam aj ja sám
Po pravde, nečakal som ani ja sám taketo umiestnenie, ani samotny majitel a urcite ani ostatne kluby, hoc sme pred sezonou deklarovali boj o najvyssie priecky, vedeli sme, ze v inych timoch su vacsie hviezdy, ale dokazali ste nemozne aj po odchode Milosa, ktorí sa urcite s timom nerozlucil v dobrom, naco si klamat.
O to viac ma tesi, ze ste sa zomkli, Exo zohnal jedneho z najvacsich talentov Rozika a ten pomerne dobre zapadol do timu, neustale sa zlepsoval Tybycek, z ktoreho dovolim si tvrdit rastie druhy Chester

a GM Fear, ktori sice nepovzbudzoval a nepisal ako ostatni GMovia ale jeho vnutorna sila a kvalitne tipovacie schopnosti tim dotiahli na sami piedestal.
Neda mi nespomenut, ani šuškajuci sa navrat do timu este na jej konci 2 kola konkretne Chestera a mna samotneho ale vsetko je inak, tak dobre tiahnucu lod, by v tejto chvili nebolo zrovna idealne narusat.
Vcera som kecal z Fearom a presvedcil ho, aby nadalej tipoval, a dovod je prosty? Je to srdciar pre DD a odviedol v 3 kole kvalitne vykony.
Zmena sa ale tyka GMa timu, od 4 kola sa GMom stava Excelent, ktori bol odsuhlaseny dozornou radou DD
Fear bol s tym oboznameny a suhlasil.
Excelent od 4 kola ma na starosti podpisy zmluv z jej samotnymi tipermi, ja ale predpokladam, ze jeho zlozenie sa menit nebude.
Premie za prvenstvo budu samozrejme vyplatene vsetkym jej clenom

tak ako slubil pred zaciatkom 3 kola majitel Krupp.
Zdvihnu sa aj platy vsetkym 4 tiperom a to o dost

kedze pribudli mega sponzori Gasprom, Coca Cola a O2.
To je vše

a už iba očakavam gratulacie

z konkurencnych timov za tento famozny triumf