Tak dnes hrajeme s velkým rivalem draků Blue Angels
Přátelé a fanoušci můžete být v pohodě a klidně spát o našem vítězství není totiž pochyb z dobře informovaných zdrojů prosákla tajná zpráva,že náš tiskový mluvčí Fero Struhanka se nenápadně vetřel do týmu soupeře a připravil jim večeři ...s projímadlem takže oni nebudou trávit čas na ledě,ale někde jinde ....
Zde ukázka jak jim chutnalo:
arek -
j0man -
Soccio -
NHLfanAVS -
..... a toto je momentální stav ....... a tady hrdina Ferko
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Feri, to je stara líška a na to, ze v time nieje najlepsia atmosfera, ale v kazdom time to raz za cas zaškripe, to by sme si klamali je urcite tím nabaženy dalsim vitazstvom, pretoze z tohto supera maju obrovsky rešpekt dokonca aj jeho fanuskovia, nikdy nezabudnu na bitkara andorwica kelemarka, niejeden krat 15 až 30 vytlkal on sám , ale situacia je priazniva, pretoze pivkari nezaplatili kauciu, takze stale sedi v lochu
Tie projímadlá by mali ucinkovat priblizne v polovici 1. tretiny, ale zalezi na koho skor pridu
Takze vela zdaru , super je na pomery DD velmi kvalitny, pokladam ho za jedno z najnebezpecnejsich muzstiev a mi sa vieme na silneho pripravit, akurat je nevyhoda, ze hrame doma, kedze nam to ide skor vonku v 2 kole.
Najvacsiu osobku hrajte na areka aby si nepipol tak ako Wild Celt
ps: hrame doma ci vonku? Zas tak do detajlov nezachadzam Podla mojich vypoctov doma
Tie projímadlá by mali ucinkovat priblizne v polovici 1. tretiny, ale zalezi na koho skor pridu
Takze vela zdaru , super je na pomery DD velmi kvalitny, pokladam ho za jedno z najnebezpecnejsich muzstiev a mi sa vieme na silneho pripravit, akurat je nevyhoda, ze hrame doma, kedze nam to ide skor vonku v 2 kole.
Najvacsiu osobku hrajte na areka aby si nepipol tak ako Wild Celt
ps: hrame doma ci vonku? Zas tak do detajlov nezachadzam Podla mojich vypoctov doma
Raději si hlídej ty své medvídky,protože u nás je vše OK.Akorát Miloš bude zakládat noví tým a na to potřebuje mít klid.Náš majitel jedná o nové posile do našeho týmu a nebude to žádný sralbotka,ale hvězda první velikosti.cepi píše:akurat ked som dnes prechadzal dedinou v okoli DD, tak si babky cez plot vypravali, co je s Miloskom a tak; nieco som zachytil a dodam len tolko to, ze v tejto veci, som bez debatky na Milosovej strane
Hej nazdar chlapi z DD. Dnes spolu riešime vzájomný tak ste pripravený? Dúfam, že to bude zaujímaví zápas a fanúšikovia si prídu na svoje. V tomto súboji vám nedaruje nič a ideme si vybiť na vás nervy za všetky prehraté zápasi. Samozrejme všetko bude z mierou a fair play. Vy nastúpite na zápas oslabený, že? Ak hej takto by mohlo hrať v náš prospech, ale uvedomuje si vašu silu aj v trojici, takže respect. :smile03:
A máme tu novy rekord ligy (sarkasticky myslene)
2 nasi tiperi zdolali 4 z FC teda Familie Corleone.
GMko Fear sa objavil na jednom z luxusnych podnikov na Havane a asi sa tam pozabudol
Odporucam Exovi ho odtial stuahnuť
No a na zaver dnesneho dna dodam, chvalabohu, ze mame Exa, lebo ostatok je katastrofa, Tybycek ako novacik nam pomalicky straca formu, ale verime mu, verime
Znova ta ista a ošarpana veta: chlapi, ked som bol ja GM alebo Chester a prisla by takato situacia okamzite ak nie v prvy den, minimalne do troch dni by musela prist za Milosa nahrada
Neviem si stale vysvetlit, prečo tim Drakov tipuje v trojici
Su tam urcite zaujmave mena aj medzi novacikmi, ale v tejto chvili ja o prestupoch nerozhodujem.
2 nasi tiperi zdolali 4 z FC teda Familie Corleone.
GMko Fear sa objavil na jednom z luxusnych podnikov na Havane a asi sa tam pozabudol
Odporucam Exovi ho odtial stuahnuť
No a na zaver dnesneho dna dodam, chvalabohu, ze mame Exa, lebo ostatok je katastrofa, Tybycek ako novacik nam pomalicky straca formu, ale verime mu, verime
Znova ta ista a ošarpana veta: chlapi, ked som bol ja GM alebo Chester a prisla by takato situacia okamzite ak nie v prvy den, minimalne do troch dni by musela prist za Milosa nahrada
Neviem si stale vysvetlit, prečo tim Drakov tipuje v trojici
Su tam urcite zaujmave mena aj medzi novacikmi, ale v tejto chvili ja o prestupoch nerozhodujem.
Dnesny zapas nam exo jednoznacne vyhral aj keby bol sam natipoval tak mame vyhraty zapas to uz je teda ozaj moc, no a co sa tyka toho, ze tipujeme traja, tak sme isto radi ze sme aspon traja ale tak snad sa popracuje na tom stvrtom, inak kto ma v tychto veciach kompetencie ??? Ja sa v tom moc nevyznam
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé