Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No po 1 dnom uvaľovani a po tom ako sa mi chester ozval, som sa rozhodol, ľe pokracujem, tym Drexel Dragons mi prirastol k srdcu, dalej mam skvelych spoluhracov takľe nechcem ich sklama» a navyse to nieje ako NHL, ľe sa tipuje kazdy den!
Sme spolu uľ 2 sezony v tom istom zloľeni a mna nesmierne tesi , ľe v 3 sezone nastupime v nezmenenom kádre.
Sme spolu uľ 2 sezony v tom istom zloľeni a mna nesmierne tesi , ľe v 3 sezone nastupime v nezmenenom kádre.
A tu je pár prvých poznatkov z úst GM týmu Derryla:
Dozvedel som sa to tesne po 21 hodine a milo ma to prekvapilo.
Nečakal som, ľe budeme ma» aľ troch silných sponzorov, a som rád, ľe moľem reprezentova» tento tým!
EÄ…te som o tom s mojimi spoluhráčmi nehovoril ale pri najbliľąom stretnutĂ pri pohári dobrĂ©ho vĂna to rozoberieme a podla mna aj oni budu velmi stastny!
Viem vÄ…ak, Äľe Excelent si uÄľĂva dovolenku na Ibizze a snĂm sa stretnem aÄľ za pár dnĂ, Alex to je gambler urÄŤite zas nie jednu korunu zmintatoval a Chester ten je na záhradke, vÄŤera si kĂşpil malĂş chalĂşpku
Dozvedel som sa to tesne po 21 hodine a milo ma to prekvapilo.
Nečakal som, ľe budeme ma» aľ troch silných sponzorov, a som rád, ľe moľem reprezentova» tento tým!
EÄ…te som o tom s mojimi spoluhráčmi nehovoril ale pri najbliľąom stretnutĂ pri pohári dobrĂ©ho vĂna to rozoberieme a podla mna aj oni budu velmi stastny!
Viem vÄ…ak, Äľe Excelent si uÄľĂva dovolenku na Ibizze a snĂm sa stretnem aÄľ za pár dnĂ, Alex to je gambler urÄŤite zas nie jednu korunu zmintatoval a Chester ten je na záhradke, vÄŤera si kĂşpil malĂş chalĂşpku
Derryl Vas tim ma aj nejaky strop? Nas teda vobec nie. Mi takto sponzorov neobmedzujeme
Inak ked zratam sumy vasich sponzorov dokopy tj.
O2 prinesie do pokladnice sumu 10 mil. Euro na celu sezonu.
Jaguár sa rozhodol, predlľi» zmluvu a na účet pribudne suma 7 mil. Euro.
Puma obohatĂ Drakov o sumu 6 mil. Euro.
co je spolu 25Mil, nechapem kde si zobral tych 40 mil co si rozdal medzi platy hracov. A este ked si z toho odratas zapisne do NBL co je 6Mega tak mas asi nejake tajne zdroje. Asi to dam presetrit NBLFke odkial beriete tolko penazi. Nejak mi to smrdi.
co je spolu 25Mil, nechapem kde si zobral tych 40 mil co si rozdal medzi platy hracov. A este ked si z toho odratas zapisne do NBL co je 6Mega tak mas asi nejake tajne zdroje. Asi to dam presetrit NBLFke odkial beriete tolko penazi. Nejak mi to smrdi.
tak tak asi to presetrime a co maju mimo rozpocet rozdame sebeeman22 píše:Derryl Vas tim ma aj nejaky strop? Nas teda vobec nie. Mi takto sponzorov neobmedzujeme
Mi sme jak AC Milán , mame za sebou mafiueman22 píše:Derryl Vas tim ma aj nejaky strop? Nas teda vobec nie. Mi takto sponzorov neobmedzujeme
Eman nezabudaj este, Äľe to je z televĂznych práv a cien za vstupne
Aj kluby NHL maju platovy strop, ktorà nemoľu prekroci», ale bokom maju ovela viac
A to zápisne si odkedy tak zdvohol ąak to o tom nieje nikto informovany a tie tymy ktore nemaju financii nazvys, tak pre ne to bude velky problem zacalova»
Niekto sa aj koli tvojmu zdvihnutiu za zapisne nemusi prihlasi» a ty to budeą nies» za zodpovednos» a urcite to podaju na KTLsky súd
for eman a open:A ked sme pri tĂ˝ch aferach: nepamatas sa ako ste boli za naÄ…im tymom zo Äľiados»ou aby sme Vam pustili aspon jeden zápas, lebo ste stracali na BA pár bodĂkov a vĂ»azstvo nad nami, za ktore ste ponukali nemalu financnu ciastku by ste sa vyÄ…vihli na 2 miesto!OpenFire píše:eman vsak nepamatas ako chcel Derryl podplatit KTL sud vrecom mrkvy a kalerabu? vsak to bola velka afera kvoli tomu
Pockaj ako nam to teraz derryl vytmavi co mame aj my za usami...
ale uz k teme
Toto keby sa najvyÄ…Ä…i predstavitelia dozvedeli tak máte po licencii tak bacha lebo to zverejnĂm
Podla paragrafu 26 odsek 4 za uplátkarstvo v KTL hrozà trest odnatia licencie aľ na 2 roky!
A spolu z emanom ste boli hlavnĂ iniciatori, jedine Kajo s Vami nesuhlasil a Milosa ste este nemali v tyme!
Derryl ale ja si dobre pamatam ze vo Vasom time ( EAGLES) sa robili podvody ineho razu a az ked sa to prevalilo ste potrestali vyinnika iba vylucenim z timu. Preslo Vam to vtedy velmi lahko. A aj ta afera co si tu spominal bolo vymyslena novinarska kacka. nechajme uz minulost minulostou a radsej priznaj perie odkial si vzal na vyplaty pre hracov, ked vam sponzori tolko nedali.
jeden z najtalentvanejÄ…ich hracov v sucasnosti a Topolciansky odchovanec Sqwerco k Drakom
Dnes tesne po 14 hodine sa majitelovi klubu Uwe Kruppovi podaril husársky kúsok!
Topolciansky odchovanec Sqwerco podpĂsal z JuniorskĂ˝m tĂ˝mom Dixi Dragons nováčikovsku zmluvu!
Ako povedal hovorca týmu Ivan Ninaj, uľ dlhsie bol záujem o tohto hraca a kedľe bol bez klubu, rozhodli sme sa mu da» sancu!
Podrobnosti kontraktu ani jedna zo strán zatial nezverejnila ale očakava sa, ľe tak učinia v najbliľsich dnoch!
Po tomto podpise bude tiper sqwerco tipova» individualne!
Tu je ÄŤas» z jeho rozhovoru: Som nadÄ…eny z tejto zmluvy, nechcel som tipova» tĂ˝movo, pretoÄľe nemam este dostatok skusenosti, ale na tipovanie u jednotlivcov si verĂm!
Moje pocity su zatial pozitĂvne, kolektĂv ma prijal velmi dobre, je vidie», Äľe je tu skvela partia hracov.
DolupodpĂsany Ivan Ninaj (hovorca tymu Drexel Dragons)
Dnes tesne po 14 hodine sa majitelovi klubu Uwe Kruppovi podaril husársky kúsok!
Topolciansky odchovanec Sqwerco podpĂsal z JuniorskĂ˝m tĂ˝mom Dixi Dragons nováčikovsku zmluvu!
Ako povedal hovorca týmu Ivan Ninaj, uľ dlhsie bol záujem o tohto hraca a kedľe bol bez klubu, rozhodli sme sa mu da» sancu!
Podrobnosti kontraktu ani jedna zo strán zatial nezverejnila ale očakava sa, ľe tak učinia v najbliľsich dnoch!
Po tomto podpise bude tiper sqwerco tipova» individualne!
Tu je ÄŤas» z jeho rozhovoru: Som nadÄ…eny z tejto zmluvy, nechcel som tipova» tĂ˝movo, pretoÄľe nemam este dostatok skusenosti, ale na tipovanie u jednotlivcov si verĂm!
Moje pocity su zatial pozitĂvne, kolektĂv ma prijal velmi dobre, je vidie», Äľe je tu skvela partia hracov.
DolupodpĂsany Ivan Ninaj (hovorca tymu Drexel Dragons)
tym vinikom si myslel mna?eman22 píše:Derryl ale ja si dobre pamatam ze vo Vasom time ( EAGLES) sa robili podvody ineho razu a az ked sa to prevalilo ste potrestali vyinnika iba vylucenim z timu. Preslo Vam to vtedy velmi lahko. A aj ta afera co si tu spominal bolo vymyslena novinarska kacka. nechajme uz minulost minulostou a radsej priznaj perie odkial si vzal na vyplaty pre hracov, ked vam sponzori tolko nedali.
Tak to bola riadna s tym sqwercom
IC mali o neho zaujem a DD nam ho takto vyfukne. Len tak dalej a liga bude bez jedneho staleho tymu. IC nie su taky bohati ako DD a pred startom ligy sa potykaju s velkymi financnymi problemami. Dvaja clenovia maju velke problemy s moznostou tipovat a potencionalnu nahradu nam takto vyfuknete.
IC mali o neho zaujem a DD nam ho takto vyfukne. Len tak dalej a liga bude bez jedneho staleho tymu. IC nie su taky bohati ako DD a pred startom ligy sa potykaju s velkymi financnymi problemami. Dvaja clenovia maju velke problemy s moznostou tipovat a potencionalnu nahradu nam takto vyfuknete.
V zákulisĂ sa Ä…epkalo, Äľe k Vám po tvojom odchode pride Canesman!WildCelt píše:Tak to bola riadna s tym sqwercom
Je to boj, sĂş to bubáky, ide o prestĂÄľ!
Jedinečna KTL na jedinečnej stránke
Z hos»ovanĂm hraca Sqwerca do ineho tymu, by som problem nevidel!OpenFire píše:Co keby DD pustili Sqwerca na hostovanie do IC?
V tomto zaleľi na hracovi ci bude chcie» is» na hos»ovanie!
Ale opakujem prednostne pravo na nho vlastni tym Drexel Dragons.
Bartolomej Duąička (zástupca hovorcu týmu)
Ps: Ivan Ninaj odcestoval na krátku dovolenku a docasne bude vsetko vybavova» Duąička!
po 1 kole Äľiaril Excelent, ktoreho fanuskovia vyprevadzali z ladu mohutnym skandovanĂm, za to svoj ÄŤierny den dnes predviedol (vsetci veria, Äľe poslednĂ) Chester
Navątevnos» bola omnohu vyssia na vsetkych stadionoch ako minuly rok, čo je tieľ pozitivne!
Bodovanie týmu:
Excelent 3 body z 3 zapasov 100% uspeąnos»
Derryl 2 body z 3 zapasov 66,6% uspeąnos»
Alex 1 bod z 3 zapasov 33,3% uspeąnos»
Chester 0 bodov z 3 zapasov 0% uspeąnos»
Pre tým v 1 kole vybojovali body
Excelent 3 a Derryl 2 spolu 5
Navątevnos» bola omnohu vyssia na vsetkych stadionoch ako minuly rok, čo je tieľ pozitivne!
Bodovanie týmu:
Excelent 3 body z 3 zapasov 100% uspeąnos»
Derryl 2 body z 3 zapasov 66,6% uspeąnos»
Alex 1 bod z 3 zapasov 33,3% uspeąnos»
Chester 0 bodov z 3 zapasov 0% uspeąnos»
Pre tým v 1 kole vybojovali body
Excelent 3 a Derryl 2 spolu 5
v 2 kole zaľiarili spolu Chester a Excelent, ktorà patrili k »ahúnom dokonca aj celeho kola
Alex podal opa» svoj Ä…tandardny vykon a totalne prepadol Derryl ktoreho fanuÄ…kovia právom vypĂskali!
Bodovanie tĂmu po 2 kole:
Chester 6 bodov z 10 zapasov 60% uspeąnos»
Excelent 5 bodov z 10 zapasov 50% uspeąnos»
Alex 3 body z 10 zapasov 30% uspeąnos»
Derryl 1 bod z 10 zapasov 10% uspeąnos»! Hanba!
Pre tým v 2 kole vybojovali body
Chester 6 a Excelent 5 spolu 11
Medzi jednotlivcami
Excelent 8b z 13 61,5% uspeąnos»
Chester 6b z 13 46,1% uspeąnos»
Alex 4b z 13 30,7% uspeąnos»
Derryl 3b z 13 23% uspeąnos»
Alex podal opa» svoj Ä…tandardny vykon a totalne prepadol Derryl ktoreho fanuÄ…kovia právom vypĂskali!
Bodovanie tĂmu po 2 kole:
Chester 6 bodov z 10 zapasov 60% uspeąnos»
Excelent 5 bodov z 10 zapasov 50% uspeąnos»
Alex 3 body z 10 zapasov 30% uspeąnos»
Derryl 1 bod z 10 zapasov 10% uspeąnos»! Hanba!
Pre tým v 2 kole vybojovali body
Chester 6 a Excelent 5 spolu 11
Medzi jednotlivcami
Excelent 8b z 13 61,5% uspeąnos»
Chester 6b z 13 46,1% uspeąnos»
Alex 4b z 13 30,7% uspeąnos»
Derryl 3b z 13 23% uspeąnos»
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé