Kde ?Joe S. píše:ze hruba urazka, vsak sam si to napisal

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ano milos,aj my sme radi ze si konecne si pekne zabodovalmilos76 píše:Od zápasu All Stars, som podával veľmi tragické výkony.Už ma to dosť hnevalo a mrzelo.Som rád, že sa konečne trochu, zadarilo aj mne.Už bolo načase.
a to akoze ziadna celebrita nepride na dnesny match BB-RDDerryl píše:Chlapi bojujeme, dozvedel som sa, ze nas pride povzbudit do VIP loze aj Alex z EI, Wild Celt, Seabrook a medik, ktori dokonca odlozil svoju navstevu v Uzgorode, a predstavte si, nechcel ist do VIP loze ale dokonca medzi ultras pravicovych hooligans DD, ale medik pozor, ten teleskopsi zo sebou neber
Joe, ved do krcmy sa chodi az po zapaseJoe S. píše:a to akoze ziadna celebrita nepride na dnesny match BB-RDDerryl píše:Chlapi bojujeme, dozvedel som sa, ze nas pride povzbudit do VIP loze aj Alex z EI, Wild Celt, Seabrook a medik, ktori dokonca odlozil svoju navstevu v Uzgorode, a predstavte si, nechcel ist do VIP loze ale dokonca medzi ultras pravicovych hooligans DD, ale medik pozor, ten teleskopsi zo sebou neber
![]()
To sa musis spytat nasho hovorcu v jednej osobe Imricha PrdišbulaJoe S. píše:a to akoze ziadna celebrita nepride na dnesny match BB-RDDerryl píše:Chlapi bojujeme, dozvedel som sa, ze nas pride povzbudit do VIP loze aj Alex z EI, Wild Celt, Seabrook a medik, ktori dokonca odlozil svoju navstevu v Uzgorode, a predstavte si, nechcel ist do VIP loze ale dokonca medzi ultras pravicovych hooligans DD, ale medik pozor, ten teleskopsi zo sebou neber
![]()
No Derryl mas pravdu ja som bol najviac sklamny.Derryl píše:vsetci ostali triezvi a sklamany, najviac však X-men.